Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Yogazone

Häng med Yogazone till Losinj, en ö i Kroatien som förutom sol och bad erbjuder vacker natur, kristallklart turkost vatten, mysiga vikar, naturnära motionsleder och närhet till små pittoreska hamnbyar. Den vackra miljön gör helt enkelt Losinj till en fantastisk plats för träning och sköna upplevelser.

Om Åsa
Åsa har över 25 års erfarenhet inom hälsobranschen och har under de senaste 10 åren regelbundet praktiserat och undervisat ashtanga yoga. Sedan 2015 undervisar hon även yinyoga.
Åsa är ägare och grundare till Yogazone i Karlstad.

Ett par gånger per år reser hon till diverse länder för att vidareutbilda sig bla Indien Mysore-Saraswati, Portugal-Love ashtanga yoga, Lea och Tarek, Finland-Petri Räisanen, Oslo-Puro Yoga.
Utbildningar: 1-årig fördjupning i ashtanga yoga-Alexander Medin, Oslo Yinyoga modul 1-2 Ulrica Norberg, Oslo och New York.

Vad betyder yogan för mig?
En oas där jag tar mig tid att landa i nuet och att leva livet fullt ut, utan ego och prestige.
Jag kommer alltid att vara en nyfiken elev på samma gång som jag brinner för att undervisa andra och föra traditionen vidare.

07.00-08.30 ashtanga yoga
08.30-10.00 frukost
11.30-14.30 vandring/meditation
17.00-18.30 yinyoga
20.00 middag

Hotellet
Vi bor på det 4-stjärniga SPA-hotellet Punta där rummen är rymliga, ljusa och modernt inredda. Balkong, luftkonditionering, satellit-TV, minibar, telefon, hårtork, säkerhetsbox och gratis wifi ingår.
Hotellet ligger på en platå precis vid havet med fantastisk utsikt ut över horisonen och närheten till den lilla orten Veli Losinjs mysiga hamn. Med sin fina SPA-avdelning, inomhus- och utomhuspool samt de vackra promenadvänliga omgivningarna är hotellet och platsen perfekt för en skön vecka med yoga och avkoppling.

Destination/resmål: Ön Losinj, Kroatien
Begränsat antal platser: max 25 st
Boende: del i dubbelrum på parksida.
Resdagar: 17 - 24 september, tisdag till tisdag.
Avreseort: Karlstad
Ankomstort: Rijeka (total restid Karlstad-Losinj ca 5 timmar)
Pris: 11 990 kr/person. I priset ingår Flyg t/r Karlstad – Rijeka, transfer med buss och färja t/r till ön Losinj, del i dubbelrum, halvpension (frukost och middag) samt yogapaket. Samtliga gäster omfattas av den svenska paketreselagen.
Enkelrumstillägg: 2500 kr

Status:
Fullt