Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Ett personligt och nära yogaretreat

Välkommen till ett personligt och nära yogaretreat 3-10/10 i Tossa De Mar. En vecka utan ”måsten” där vi saktar ner tempot, landar och fokuserar på återhämtning och glädje.  Ayurvedans principer kommer att ges av den indiske yogamästaren Govind Radhakrishnan i workshopen under veckan.

Dagarna fylls med samtal, yoga och meditation, andningsövningar och avslappning. Under veckan fördjupar vi oss i den praktiska, filosofiska och teoretiska upplevelsen av yoga och meditation. Du erbjuds yogapass i traditionell yoga, Kundaliniyoga, och Yinyoga och har även möjlighet till egen tid för vandring och utflykter eller att koppla av och bara vara. Yogan anpassas till dig och du yogar efter dina förutsättningar och dagsform.

Du har också möjlighet att i en Ayurvedaworkshop med Govind Radhakrishnan lära dig hur du kan förstå din manual för att släppa stress.

I den traditionella yogan kommer Govind lära dig vilken typ av yogapositioner som är bäst för dig och hur du får en djupare förståelse för den traditionella yogans och meditationens principer. Du har också möjlighet att boka individuella samtal med Govind (extra kostnad tillkommer). Klasser och samtal med Govind är på enkel engelska som är lätt att förstå. www.santhiyoga.dk

Tin Josefsdotter är utbildad Kundalini- och Yin yogalärare och är certifierad Prana Vinyasa Flowlärare. Tin är utbildad avspänningspedagog och driver yogastudion Yoga & Vänner i Kristianstad. www.yogavanner.se

Resans pris: 12 500 kr.

I priset ingår:

  • Flyg tur & retur med avresa från Köpenhamn
  • Transfer t/r Tossa de Mar
  • Del i dubbelrum (enkelrumstillägg 1500kr)
  • Halvpension: frukost och middag
  • Två yogapass/dag, workshop och andra aktiviteter


Anmälningsavgift 3100 sek/ person- att betalas inom 7 dagar efter bokningsbekräftelse. Beloppet räknas av från slutfakturan. Vid avbokning återbetalas ej anmälningsavgiften. Slutbetalning 50 dagar före avresedag.

Pris från:
12 500:-
Dagar:8
Boka resa

Avgångar & priser

Filter
Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
3/10 Köpenhamn Yoga & Vänner, Köpenhamn - Barcelona, Tossa de Mar, Gran hotel Reymar Mer än 8 12 500:- Boka