Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Yogaresor

AntiGravity SoulTreat

In the AntiGravity® Hammock we open our wings, feel the wind and elevate together. We celebrate that we are ALIVE. Följ med mig till en magisk plats precis vid havet på en ö i Kroatiens skärgård. Vi möts i AntiGravity®-hammocken med utsikt över havet för att tillbringa en vecka tillsammans där ....Läs mer »

Värmdö Yogacenter

FÖRLÄNG SOMMAREN VID MEDELHAVET MED VÄRMDÖ YOGACENTER   Yogaretreat med Kundaliniyoga – Yin yoga – Meditation – Mindfulness – Pranayama – Yoga Nidra – Vandring – Breathwalk   Välkommen på Yogaretreat till Slovenien i september med yogalärarna Helene Fernström ....Läs mer »

YogAnamma

YogAnamma flyger till Kroatien, kom loss - yoga med oss Gör som flyttfåglarna - dra söderut och låt sommarvärmen dröja sig kvar. Första veckan i oktober 1-8 /10 2019 flyger vi till den kroatiska ön Losinj i Adriatiska havet. Njut av en veckas yoga för kropp och själ. För dig som yogat tidigare ....Läs mer »

Yogazone

Häng med Yogazone till Losinj, en ö i Kroatien som förutom sol och bad erbjuder vacker natur, kristallklart turkost vatten, mysiga vikar, naturnära motionsleder och närhet till små pittoreska hamnbyar. Den vackra miljön gör helt enkelt Losinj till en fantastisk plats för träning och sköna upplevelser. ....Läs mer »

YOGARETREAT FÖR KROPP & SJÄL

Följ med på en ”Må bra resa” till magiska ön Losinj i Kroatien. Njut av yoga, meditation och inspiration i vilsam vacker miljö och härligt klart vatten. En resa för dig som vill ha sol & bad och må bra i kropp & själ. Vi gör tillsammans en resa i det inre och i det yttre och reser ....Läs mer »

Inspirations- och MediYoga resa till Rhodos

Inspiration- och MediYoga resa till Rhodos 6/10 -13/10  Vi reser tillsammans till den grekiska ön Rhodos samtidigt som du får gå på upptäcksfärd i ditt inre. Resan passar dig oavsett om du är nybörjare eller har gjort MediYoga förr. Under veckan får du lära känna dig själv lite ....Läs mer »

MediYoga, YinYoga och Mindfulness i Kroatien.

MEDIYOGA, YINYOGA och MINDFULNESS   VÄLKOMMEN på en yogaresa till Kroatien, Losjin, Hälsans ö! Årets tema är medkänsla, vänlighet, omsorg, värme och tillit. Kanske en resa för dig som längtar efter att släppa din vardag och få fokusera på dig själv. Yoga och meditation ....Läs mer »

Nia, Yin Yoga och Zumba i Spanien

6 - 13 MAJ 2020 Följ med på en resa som går både inom dig och ut i skönheten omkring dig! Tänk att få njuta och vara ledig samtidigt som din kropp och själ mår bra och du är närvarande i allt det vackra omkring dig. Den vackra platsen inbjuder till Nia och Yoga utomhus och vi kommer göra ....Läs mer »8 dagarfrån    12 390:-

ATMA yogaresa

Välkommen att följa med till den ljuvliga hälsoön Losinj i vackra Kroatien. Längtar du efter en härlig energipåfyllning och återhämtning med yoga och meditation i lugn och vacker miljö så kommer du under ledning av Mia och Carina guidas in i fusion yoga, yinyoga och meditation. Nivån passar ....Läs mer »

Leela Movement Company

Yoga - Dance - Play - Ignite By Popular Demand! Flera resor med Leela Movement Company! ”Leela” är ett ord på sanskrit som på ett ungefär översättes till ”lek” eller ”gudomlig sport” Kom och yoga - dansa - leka och sätt igång din eld som finns in i dig! På retreat ....Läs mer »8 dagarfrån    11 790:-

Yogaresa för ett smakrikare LIV

Låt yogan få möta din kropp och frigöra din själ tillsammans med oss på magiska Losinj i september 2020 Värme, hav i oändlighet, en luft fylld av dofter från rosmarin, pinjeträd, salt från havet. Gemenskap, glädje och nya insikter får vävas fram under denna vecka i ett tryggt ....Läs mer »8 dagarfrån    13 299:-