Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

YogAnamma

Vi kunde inte låta bli- nu händer det igen... i Spanien denna gång!

Följ med YogAnamma till Tossa De Mar i Katalonien 3-10 oktober

Vill Du rulla ut din yogamatta och se solen gå upp över havet? Fylla på med ljus och energi? Vill Du förutom yogan kunna njuta av vacker natur, inre stillhet och samtidigt kunna ta encortado eller ett glas cava på det lokala bytorget? YogAnamma åker till charmiga Tossa de Mar i Katalonien, en spansk småstad vid den dramatiska Costa Bravakusten cirka 10 mil norr om Barcelona. En by med anor från1100-talet som under senare år självklart utvecklats som turistmål men som ändå bevarat sin charm med sin kullerstensbelagda stadskärna och den imponerande borgen.

Vi bor fyrstjärnigt med havet som närmsta granne och yogar med 180 graders havsutsikt. Njut av yoga för kropp och själ. För dig som yogat ett tag eller för dig som är helt ny på mattan. Ring en vän.......:-)
Unna Dig en egen vecka där Du förutom yogan har möjlighet att njuta av turkosblått medelhav och vandringar med hisnande utsikt från den branta kusten i Costa Brava. Två yogaklasser per dag med inslag av pranayama, tema och meditation. En av dagarna kör vi schemafritt efter frukost.

Dina yogalärare är Mia Sunnqvist Lindh och Ann-Marie Sjögren. Båda leg. Sjukgymnaster och internationellt certifierade yogalärare, Yoga Alliance. Under den här veckan får du även en kostnadsfri 30 min PT-yoga med oss. Vi erbjuder yoga morgon och eftermiddag men självklart väljer du själv hur mycket du vill delta.

I priset 12 690 sek ingår förutom yogan direktflyg t&r Göteborg - Barcelona, busstransfer till Tossa de Mar, boende i dubbelrum med havsutsikt på hotell Grand Hotel Reymar och halvpension. Det finns möjlighet att boka rum mot parksida till lite lägre kostnad. Gran Hotel Reymar & Spa erbjuder direkt tillgång till stranden Playa de la Mar Menuda. På hotellet finns en utomhuspool, en bubbelpool, ett spa och tennisbanor.

De luftkonditionerade rummen har balkong och eget badrum. I alla rum finns också en TV med satellitkanaler, en minibar och gratis WiFi.

Medresenär som inte deltar i yogan betalar 11 160 sek.

Anmälningsavgift 3 100 kr/person

Några röster från vår förra yogaresa, Losinj 2019:

“Väldigt bra på alla sätt, underbara yogapass med fysiska utmaningar och andlig påfyllning på samma gång”
“Era olika personligheter och sätt att leda kompletterar varandra väl”
“En fantastisk vecka som ni lett med omsorg och engagemang”
“Tacksam för er kunskap, lärande, hjärta och kärlek”
“Generöst med egen PT-tid”
“När åker vi nästa gång?”
“Precis så innehållsrikt och harmoniskt som man önskade”

Pris från:
12 690:-
Dagar:8
Boka resa

Om Gran Hotel Reymar & Spa

Om Gran Hotel Reymar & Spa

Om Gran Hotel Reymar & Spa

Gran Hotel Reymar & Spa erbjuder direkt tillgång till stranden Playa de la Mar Menuda. På hotellet finner ni en utomhuspool, en bubbelpool, ett spa och tennisbanor. Hotellet erbjuder också panoramautsikt över Tossa de Mar och dess slott.

De luftkonditionerade rummen på Gran Hotel Reymar har balkong och eget badrum. I alla rum finns också en TV med satellitkanaler, en minibar och gratis WiFi. Värdeskåp erbjuds mot en extra kostnad.

Tossa de Mars slott och fyren Faro de Tossa ligger 10 minuters promenad bort längs strandpromenaden, som har gott om butiker, barer och restauranger

Hotell

Yoganamma Gran Hotel Reymar & Spa

Yoganamma Gran Hotel Reymar & Spa

****

från 12 690:-

Gran Hotel Reymar & Spa erbjuder direkt tillgång till stranden Playa de la Mar Menuda. På hotellet finner ni en utomhuspool, en bubbelpool, ett spa och tennisbanor. Hotellet erbjuder o...

Avgångar & priser

Filter
Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
3/10 Göteborg Yoganamma Göteborg - Barcelona, Tossa de Mar, Gran hotel Reymar Mer än 8 12 690:- Boka