Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Villa i Baska***

Baskas centrum med sina fina små charmiga stenhus, slingrande klapperstensgränder omringas av en mäktig bergskedja och det klarblåa havet med långa kritvita stränder. Här bor du i våra moderna boenden med hög standard, alltid nära hav och nöje med restauranger, minigolf och vattenland.

Vi har ett stort utbud av fina, moderna lägenheter i lika standard 3* i Baska med garanterat egen balkong, dusch och toalett. Lägenheterna är belägna 200-800 meter från centrum och 100-500 meter från havet. Under vissa perioder har vi inte möjlighet att meddela våra kunder vid bokningstillfället vilken lägenhet vi har ledigt. Vi har då valt att kalla dessa för Lägenhet i Baska. 
Bilderna du ser behöver ej vara det boende du bokar, det är endast exempel.

Enrumslägenheterna har ett kombinerat kök och sovrum med en dubbelsäng eller bäddsoffa för två. Köket med spis och kyl. Varje lägenhet har egen toalett och dusch samt balkong.


Tvårumslägenheterna har ett sovrum, kök med spis och kyl och bäddsoffa för två personer. Egen toalett och dusch, balkong samt parkering. 
Trerumslägenheterna har två sovrum, kök med spis och kyl med matplats. Egen toalett och dusch samt balkong.
 

Viktig information

Slutstädning
Slutstädning ingår.

Mat
Frukost ingår ej.

Rabatter
Eventuella andra rabatter bortfaller vid bokning av ospecificerade resor. Priset du ser kan hinna förändras innan bokning då vi genomför uppdateringar vid jämna mellanrum.

Övrigt
Bekräftelse skickas till kund direkt vid bokning av paketresa. Dock har Travea på sig 48 timmar under vardagar samt 72 timmar under helg och röda dagar att bekräfta boendet då fullbokningar kan ske och alternativa boenden erbjuds. Vid fullbokat meddelas detta via mail med förslag på annat boende. Handdukar och toalettpapper ingår. Badhanddukar att ta med till stranden ingår ej, sker i regel ej byte av handdukar och sängkläder under vistelsen.