Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Våra destinationer

Hotell Akti Imperial

Akti Imperial ligger verkligen perfekt, direkt vid stranden och med vacker utsikt, närhet till både Ixia och pulserande Rhodos stad samt med kort transfer från flygplatsen. Du bor mitt emot stranden och kan lätt ta dig dit via gångtunneln som går från poolområdet. Solsängar på stranden är ....Läs mer »8 dagarfrån    11 990:-

Hotell Park LakeSide

Park Lakeside Hotel i Ohrid ligger knappt 3 km från Ohrids antika amfiteater och erbjuder utsikt över. Hotellet har även en solterrass, utsikt över sjön, en restaurang och en bar. Alla rum har en TV, en vattenkokare och ett eget badrum med badkar eller dusch. Du får även tillgång till gratis badprodukter och ....Läs mer »

Gran Hotel Reymar & Spa

Gran Hotel Reymar & Spa erbjuder direkt tillgång till stranden Playa de la Mar Menuda. På hotellet finner ni en utomhuspool, en bubbelpool, ett spa och tennisbanor. Hotellet erbjuder också panoramautsikt över Tossa de Mar och dess slott. De luftkonditionerade rummen på Gran Hotel Reymar har balkong och eget badrum. ....Läs mer »

Ön Krk

Krk – välkommen till bästa stränderna! Att söka och bedöma och rangordna de bästa stränderna i Kroatien vore ungefär lika meningslöst som att ägna tid åt att kora Smålands bästa lingon. Vi på Travea nöjer oss därför med att slå ett stort slag för ....Läs mer »

Ön Losinj

På magiska Lošinj blir semestern rena hälsokuren Ön Losinj är ett sol- och badparadis men samtidigt en lugn och familjevänlig ö. Härligt grön, väldoftande och med fantastiska badvatten ligger den en bit söder om den stora halvön Istrien. Lošinj är en av Kroatiens största ....Läs mer »

Värmdö Yogacenter

FÖRLÄNG SOMMAREN VID MEDELHAVET MED VÄRMDÖ YOGACENTER   Yogaretreat med Kundaliniyoga – Yin yoga – Meditation – Mindfulness – Pranayama – Yoga Nidra – Vandring – Breathwalk   Välkommen på Yogaretreat till Slovenien i september med yogalärarna Helene Fernström ....Läs mer »