Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Vägar till god hälsa

Yoga & meditationsresa till ”hälsans ö” Losinj i Kroatien.

25 september till 2 oktober

Följ med Yogacentrum till denna underbart vackra och mycket speciella ö som ligger en bit utanför Kroatiens fastland. Losinj är känd för dess rena och hälsosamma luft samt över hundra olika sorters medicinala örter och växter. Med närheten till det vackra klarblå havet och chans till att se en och annan delfin (!), upptäcker vi ön tillsammans under en vecka i september.
Yoga och meditation två gånger om dagen som alla kan vara med på står på schemat- vi gör både flödande yoga och yinyoga samt meditation. Vi yogar utomhus, gärna vid havet så ofta vädret tillåter, men tillgång till en fin och fräsch yogasal finns även.
Under resans gång får vi även chans att prata om hur vi kan ta med oss yogan i vardagen och bibehålla motivationen till den och du får personliga råd på vägen.
Detta är DIN chans att få ett lyft i din yogapraktik och hälsa- oavsett tidigare erfarenheter!

Ordentlig frukost och middag med varierat utbud ingår på hotellet och lunch kan köpas på hotellet eller intas på några av den lilla staden Mali Losinjs restauranger.
Mellan måltider och yoga så finns valfria aktiviteter på schemat såsom en längre båttur till en närliggande ö samt chans att se delfiner. Vi vandrar över den lilla ön och njuter av fantastisk utsikt och besöker även en kryddgård där produkter görs baserat på Losinjs många medicinska örter och växter.
På hotellet har du tillgång till pool, relaxavdelning och självklart havet!

Varmt välkommen hälsar Yogacentrum och Ellinor Läth

Saknar du en rumskamrat? Maila info@travea.se så hjälper vi dig att finna någon att bo med.

Status:
Fullt