Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Unik hälsoresa med fokus personlig utveckling!

Åk till Kroatiens underbara skärgård för att jobba med personlig utveckling!

 
Du bestämmer själv vilka mål Du vill uppnå och vi finns med och stöttar Dig längs vägen. Detta upplever du i både kropp och själ i en fantastisk miljö i detta unika helhetskoncept. Det fodras både god fysik och mental hälsa för att uppnå ett hållbart välmående.
 
För att främja goda resultat och en minnesvärd vecka kommer du att tillbringa veckan på ett fantastiskt femstjärnigt hotell. En ljuvlig miljö öppnar dina sinnen så du kan fokusera på dig själv. Du kommer att få en upplevelse och nya lärdomar som du kan ta med dig resten av ditt liv!
 
Under veckan kommer du att kunna gå på föreläsningar och sammankomster i personlig utveckling, du kommer dessutom att träna i grupp och individuellt utifrån dina behov.
 
Du kommer att träffa oss individuellt vid två tillfällen innan avresa. En av träffarna är en hälsocheck för att få ett utgångsläge av hur din kropp ser ut på insidan gällande balans i muskel-, vätske- och fettvolym samt mineral- och proteindepåer. Alla tester görs för att du ska kunna få väl anpassade råd utifrån din kropp och de mål du har med din kost- och träning. Den andra träffen är ett coachsamtal där du får hjälp att utveckla dig själv. Coaching hjälper dig att tydliggöra och nå uppsatta mål, skapa resultat och förverkliga visioner genom att ge dig nya insikter och öka din motivation. Upplägget är därefter ytterligare 3 PT- och 3 coachtillfällen (1 av varje under resan och ytterligare 2 av var uppföljande hemma).
 
Resan går till Kroatien, Mali Losinj, Hotell Bellevue, 15/5 - 22/5 - 2020
Pris för resan är 18 990kr/person inkl frukost. Halvpension och enkelrum finns som tillval.
 
Totala kostnaden för hela resan ink upplägg för personlig träning och coaching är 21990kr.
 
Helena Holck Clausen, Cert Kost- och träningskonsult, 0733-54 19 45
Agneta Sjöstrand, Diplomerad Coach, 0734-02 99 44

Jag heter Helena Holck-Clausen och är en pigg, glad och energifylld kvinna mitt i livet. Jag är cert. Kost-och träningskonsult och driver min egen lilla träningsstudio Move 360° i Åhus. Jag älskar att sprida energi omkring mig och gör allt för att skapa träningsmagi och glädje på mina resor, pass och med mina PT-klienter. Min träningsfilosofi är ganska enkel - Det ska vara roligt, varierande, utmanande och ge massor av ny energi. Dessutom är det viktigt för mig skapa förutsättningar och verktyg till mina klienter så de kan nå de resultat de vill.
 
Jag har under de senaste åren anordnat många träningsresor med lite större grupper och med fokus EGG = ENERGI, GLÄDJE och GEMENSKAP.  Vi har varit i Kroatien och på Losinj fem gånger och jag älskar verkligen miljön och landet. Den här resan blir annorlunda jämfört med mina vanliga resor, på det viset att vi fokuserar mer på den personliga utvecklingen och tar ett helhetsgrepp om hälsa. Jag tror stenhårt på att detta är ett sätt att ta sig tid att verkligen hitta sig själv, utvecklas, få återhämtning och massa nya tankar och energi att ta med sig hem och jobba vidare med på hemmaplan.
 
Med mig har jag Agneta Sjöstrand som jag själv blivit coachad av en tid och det har hjälpt mig väldigt mycket.


Jag heter Agneta Sjöstrand är diplomerad coach och sjuksköterska i min grundprofession samt har sedan drygt 15 år tillbaka arbetat som chef. Jag är en människa som är intresserad av mina medmänniskor, blir glad när andra utvecklas i positiv riktningen genom deras aktiva val och jag är gärna med och bidrar till den utvecklingen. Jag har många års erfarenhet av ledarskap samt av att leda mig själv. Jag har arbetat med personlig utveckling och sett resultatet av att vara medveten om hur jag själv fungerar och att jag aktivt själv väljer mitt liv och riktningen på det.

Jag ser på ledarskap som en naturlig del i alla människors liv – var och en leder sig själva och kan styra mot de mål som de önskar. Dock kan alla behöva hjälp i att använda sin fulla potential i att nå sina mål och visioner. Det är bara du själv som sätter gränser för hur långt du vill och kan nå. Genom coaching kan du hjälpa dig själv att utvecklas, det är en samtalsmetodik som hjälper dig att tydliggöra och nå dina uppsatta mål, skapa dina resultat och förverkliga dina visioner. Coaching är inte rådgivning eller terapi utan det handlar om att använda din egen handlingskraft genom nya insikter och motivationer. Coaching kan användas både privat och yrkesmässigt och det kan inte bli bättre än att kombinera detta med din fysiska hälsa för att nå hållbar hälsa!

Status:
Fullt

Hotel Bellevue

Hotel Bellevue

Femstjärniga Bellevue är kronjuvelen, ett nyrenoverat hotell direkt vid havet och med allt som kan behövas för en perfekt semester. Här finns en spaavdelning, inom- och utomhuspool, flera restauranger och barer. De eleganta dubbelrummen är luftiga och fräscha och alla rum har badrum, luftkonditionering, internet, satellit-tv, telefon, minibar och säkerhetsbox.


Stranden ligger direkt framför hotellet med parasoller och solsängar för hotellets gäster. Inomhuspoolen har uppvärmt havsvatten. Utomhuspool med havsvatten, solområde och poolbar.

En imponerande frukostbuffé ingår och serveras i den fina hotellrestaurangen. À la carte-restaurang, lounge bar och spa bar står också till förfogande.


Rummen

Snygga, luftiga och fräscha dubbelrum med balkong. Rummen har badrum, luftkonditionering, internet, satellit-tv, telefon, minibar samt säkerhetsbox.

Bad

Inomhuspool med uppvärmt havsvatten. Utomhuspool med havsvatten, solområde och poolbar. Stranden finner ni framför hotellet med parasollar och solsängar för hotellets alla gäster.