Träningsresor

Träningsresor är resorna för dig som gillar att vara aktiv och hålla igång även på semestern.
Till vardags hemma kanske du tränar regelbundet, promenerar, simmar, eller annat, du gillar att hålla i gång helt enkelt!
Travea erbjuder i vår och i höst ett smörgåsbord av träningsresor med olika fokus och arrangörer.
Vi väljer att samverka med olika träningsaktörer för att erbjuda en stor bredd av aktiviteter och träning.
I alla våra träningsresor fokuserar vi på upplevelsen och gör det genom träning och social samvaro.

Välkommen ombord!

Friskis&Svettis Åkersberga

Häng med oss på en härlig medlemsresa till Losinj i Kroatien 1-8 oktober 2019 Följ med Friskis&Svettis Åkersberga på en härlig må bra-resa till ön Losinj för att hämta ny energi, träna, äta och dricka, umgås och ha roligt. Ön Losinj är ett sol- och badparadis, ....Läs mer »

Friskis & Svettis Huddinge

Häng med Friskis&Svettis Huddinge till hälsans ö Losinj i Kroatien 1-8 oktober 2019 Resan är tyvärr fullbokad! Om du vill bli uppsatt på reservlistan mailar du info@travea.se Vi ser fram emot en toppenvecka där vi ska hämta ny energi, träna, äta gott, umgås och ha roligt. Losinj är ....Läs mer »

Friskis&Svettis Kungsbacka

Förläng sommaren med en träningsvecka i Kroatien 1–8 oktober 2019! Resan är tyvärr fullbokad! Om du vill bli uppsatt på reservlistan mailar du info@travea.se   I höst arrangerar vi på Friskis&Svettis Kungsbacka åtrigen en härlig Träningsresa! Vi väljer att resa till kroatiska ....Läs mer »

Friskis&Svettis Vänersborg

Följ med Friskis&Svettis Vänersborg på en träningsresa till Rhodos! Den 3 till 10 maj 2020 åker vi på en träningsresa till Rhodos i Grekland. Unna dig en härlig må-bra-vecka på Hotell Akti Imperial. I vacker natur och härlig miljö bjuds dagligen ett brett utbud av träning, du ....Läs mer »8 dagarfrån    11 990:-

Friskis & Svettis Göteborg

Följ med på träningsresa till Kroatien Den 14-21 maj 2019 åker vi på en härlig träningsresa till Losinj. Starta våren med en träningsvecka 14-21 maj 2019 Nu är det dags igen. vi reser till kroatiska pärlan Losinj för en träna-och må-bra-vecka. Det är femte året vi ....Läs mer »

Friskis&Svettis Järfälla

Följ med oss på årets roligaste träningsvecka! Vi upprepar succén från Kroatien 2019 och åker på ännu en träningsresa. Denna gång hälsar vi er välkomna till Rhodos! Det blir en rolig vecka tillsammans där vi erbjuder ett brett utbud av olika träningspass. Du kommer ....Läs mer »8 dagarfrån    11 990:-

Friskis&Svettis Kungälv/Ale

Häng med på träningsresa 2019! Nu är det dags igen! Vi reser till kroatiska pärlan Losinj för en träna- och må-bra-vecka. Vi väljer att återvända till ön, helt enkelt för att orten är en fantastisk plats för träning och sköna upplevelser. Här väntar behagligt ....Läs mer »

Friskis&Svettis - Linköping

Träningsresa till Kroatien Häng med Friskis Linköping till underbara Kroatien till våren. Häng med Friskis Linköping till Losinj, en ö i Kroatien som förutom sol och bad erbjuder vacker natur, kristallklart turkost vatten, mysiga vikar, naturnära motionsleder och närhet till små pittoreska hamnbyar. ....Läs mer »

Friskis&Svettis Lomma

Kickstarta sommaren med oss! I priset ingår: Buss från Lomma, direktflyg Kristianstad, transfer, träning med Friskis&Svettis Lomma, boende på hotell Punta, frukost och middag. Följ med Friskis&Svettis Lomma till Kroatien och hälsans ö Losinj 18 - 25 september och njut av vacker natur, kristallklart vatten, ....Läs mer »

Friskis & Svettis Partille

Häng med Friskis&Svettis Partille till hälsans ö Losinj i Kroatien 28 maj till 4 juni - 2019 Vi ser fram emot en toppenvecka där vi ska hämta ny energi, träna, äta gott, umgås och ha roligt. Losinj är en ö med vacker natur, kristallklart vatten, mysiga vikar och naturnära motionsleder. Den ....Läs mer »

Nordic Wellness Kroatien

Följ med och träna i värmen! Göteborg till Losinj i Kroatien den 17–24 september. Den vackra ön Losinj i Kroatien och det 4-stjärniga Hotell Auora var en uppskattad resa 2018! Även denna gången finns de badvänliga klipporna nedanför hotellet där du kan bada i det klara vattnet eller ....Läs mer »

Sankt Jörgen Park

Träningsresa Sankt Jörgen Park 2020   Följ med på årets roligaste & tuffaste träningsvecka! Träningsresa med extra guldkant (Bootcamp week) Det blir en galet rolig resa med en blandning för att stärka upp och utmana dig själv & din kropp till max! Starta våren ....Läs mer »

KMTI Träningsresor

Kroatien 17-24/9 Fun & Functional Week För sjätte året i rad arrangerar vi KMTi Träningsresor resor till Kroatien och underbara ön Losinj. Förbered dig på en fartfylld träningsvecka med fokus på funktionell träning där vi varvar olika gruppträningsklasser som Tabata, Athletic Control, ....Läs mer »

Energi Träningsresa

Häng med till Rhodos! I september lämnar vi Sverige och tar oss söderöver till det behagliga klimatet i Kroatien. Följ med Energi Träningscenter till hälsans ö Losinj och unna dig en härlig må-bra-vecka på hotellet Aurora. För 11 490 kr erbjuds du som Energimedlem resa, transfer, boende ....Läs mer »

Move 360°-resor med Holck-Clausen

Nu är det dags att återvända till underbara Kroatien och vackra Losinj för ännu en träningsresa. Det blir vår 11:e träningsresa och den 6:e till Losinj. Att träna på semestern är inte bara hälsosamt, det är roligt, utmanande och ger dig många nya vänner, glada tillrop och ....Läs mer »

FITNESS & FRIENDS

Nu går vår andra träningsresa till Kroatien, du hänger väl med? Nu laddar vi för ännu en toppenvecka i Kroatien där målet är att hämta ny energi, träna, äta och dricka gott, umgås och ha roligt tillsammans. Vår första resa gav helt enkelt mersmak, därför ....Läs mer »8 dagarfrån    11 990:-

Reach your goal

Favorit i repris, missade du succéresan 2019? Vi kör 2020 igen, samma plats, samma hotell men lite nya träningsutmaningar.  En träningsvecka på ön Losinj i Kroatiens skärgård. Veckan bjuder på träningspass, workshops, vandring, god mat och tid till att utforska ön, bada eller kanske testa ....Läs mer »8 dagarfrån    11 990:-

Helénes Hälsorum

Hälsoresa Losinj i Kroatien – En oas av läkande Natur… Det kommer bli en vecka fylld av upplevelser för alla våra sinnen. 2020-05-18 – 2020-05-25 Tillsammans på den fantastiska ön Losinj  ” Island of vitality” kommer vi svettas, skratta och umgås.   Denna ö är ....Läs mer »8 dagarfrån    10 790:-

My Studio träningsresa

Den 15-22 maj och 11-18 september 2020 laddar vi batterierna med sol, bad och träning på hälsans Ö, Losinj i Kroatien. Häng med på en aktiv semesterresa tillsammans med likasinnade där vi varvar svettiga träningspass med avkoppling. Vi tränar två instruktörsledda pass om dagen – ett på ....Läs mer »8 dagarfrån    11 490:-

Norrköpings träningscenter

Följ med Norrköpings träningscenter på träningsresa Tillsammans på den fantastiska ön Losinj  ” Island of viatality” kommer vi träna, svettas och umgås. Här finns alla förutsättningar för en härlig vecka med träning, sol, bad och en underbar gemenskap. Vi ....Läs mer »