Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Träningsresor

Träningsresor är resorna för dig som gillar att vara aktiv och hålla igång även på semestern.
Till vardags hemma kanske du tränar regelbundet, promenerar, simmar, eller annat, du gillar att hålla i gång helt enkelt!
Travea erbjuder i vår och i höst ett smörgåsbord av träningsresor med olika fokus och arrangörer.
Vi väljer att samverka med olika träningsaktörer för att erbjuda en stor bredd av aktiviteter och träning.
I alla våra träningsresor fokuserar vi på upplevelsen och gör det genom träning och social samvaro.

Välkommen ombord!

Toppform Halmstad

MÅ BRA Resa till Kroatien 10 - 17 september 2019 Träning - Personlig Utveckling – Glädje - Gemenskap Träningspass i alla nivåer på förmiddag & sen eftermiddag, och övrig tid ledigt för sol och härliga bad. På kvällarna innan middag har vi workshops för ökad självinsikt, ....Läs mer »8 dagarfrån    12 990:-

Boxenresa med KMTI

En perfekt resa för dig som vill utvecklas i din träning samtidigt som du får njuta av sol och värme, god mat och härlig gemenskap.  Under hela veckan erbjuder vi inspirationsrik och varierad träning och upplever ön Losinj på löpturer och promenader i miljöer ....Läs mer »8 dagarfrån    12 950:-

Lerumsboxen

Nu är det äntligen dags! Tillsammans på den fantastiska ön Losinj kommer vi träna, äta, bada och umgås. Vi kommer att bo på Hotell Aurora; Ett trevligt 4-stjärnigt hotellkomplex med bekväma, fräscha rum. Hotellet ligger på en grön platå vid havet och har en vacker utsikt över ....Läs mer »

Norrköpings träningscenter

Följ med Norrköpings träningscenter på träningsresa Tillsammans på den fantastiska ön Losinj  ” Island of viatality” kommer vi träna, svettas och umgås. Här finns alla förutsättningar för en härlig vecka med träning, sol, bad och en underbar gemenskap. Vi ....Läs mer »

Crossfit Vanheim

Tillsammans på den fantastiska ön Losinj kommer vi träna, äta, bada och umgås. Vi kommer att bo på Hotell Aurora; Ett trevligt 4-stjärnigt hotellkomplex med bekväma, fräscha rum. Hotellet ligger på en grön platå vid havet och har en vacker utsikt över havet och staden Losinjs hamn. ....Läs mer »

Reach your goal

Hoppas att du vill vara med på en härlig träningsvecka med Reach Your Goal på ön Losinj i Kroatiens skärgård. Träningspass, workshops, vandring, möjlighet till cykling, SPA och god mat! Det är en träningsresa där träningsbakgrund inte spelar någon roll, som alltid så anpassas ....Läs mer »

Helénes Hälsorum

Hälsoresa Losinj i Kroatien – En oas av läkande Natur… Det kommer bli en vecka fylld av upplevelser för alla våra sinnen. 2019-09-23 – 2019-09-30 Tillsammans på den fantastiska ön Losinj  ” Island of vitality” kommer vi svettas, skratta och umgås.   Denna ö är ....Läs mer »8 dagarfrån    10 390:-

My Studio träningsresa

Följ med My Studio på en träningsvecka till Kroatien!   – Den 10-17 september 2019 laddar vi batterierna med sol, bad och träning på hälsans Ö, Losinj i Kroatien. Häng med på en aktiv semesterresa tillsammans med likasinnade där vi varvar svettiga träningspass med avkoppling. Vi ....Läs mer »8 dagarfrån    10 990:-

PT-Boxen

Följ med på en händelserik träningsresa tillsammans med Emma (PT-Boxen Vänersborg). Losinj ”Island of vitality” Med sina 300 soldagar om året, svensk högsommarvärme och magiskt turkosa vatten är den kroatiska ön det perfekta stället för aktiviteter. Inom gångavstånd ....Läs mer »

TK´s Träningsresa

Häng med oss på en inspirations- och träningsresa till Losinj i Kroatien 2019.  Vilken Dröm!  Att få åka till Kroatien och träna, svettas, umgås och skratta en hel vecka!  Detta blir en magisk Träningsresa för ALLA!  17 september till 24 september åker vi till hälsans ....Läs mer »8 dagarfrån    12 690:-

Kristinehamn Arena Träningsresor

Följ med oss till vår underbara tränings-ö Losinj, en av Kroatiens största öar, på en träningsresa av rang ! Med ledorden VÄRME, VÄNLIGHET, TRYGGHET och GLÄDJE har vi satt ihop en resa som, med inspirerande träningsmöjligheter, underbar natur, ytterst behagligt boende samt professionella ....Läs mer »

Leela Movement Company

Yoga - Dance - Play - Ignite By Popular Demand! Flera resor med Leela Movement Company! ”Leela” är ett ord på sanskrit som på ett ungefär översättes till ”lek” eller ”gudomlig sport” Kom och yoga - dansa - leka och sätt igång din eld som finns in i dig! På retreat ....Läs mer »8 dagarfrån    11 490:-

Träningsresa ”starka tjejer”

Följ med på en händelserik träningsresa tillsammans med Hedda (Wannhagen Workouts)! Tillsammans på den vackra ön Losinj, Kroatien, kommer vi träna, utvecklas och skratta ihop! Denna magiska ö är det perfekta stället för aktiviteter med sina 300 soldagar om året, svensk högsommarvärme ....Läs mer »8 dagarfrån    10 500:-

Inspirations- och MediYoga resa till Rhodos

Inspiration- och MediYoga resa till Rhodos 6/10 -13/10  Vi reser tillsammans till den grekiska ön Rhodos samtidigt som du får gå på upptäcksfärd i ditt inre. Resan passar dig oavsett om du är nybörjare eller har gjort MediYoga förr. Under veckan får du lära känna dig själv lite ....Läs mer »8 dagarfrån    12 990:-

Friskis&Svettis Vänersborg

Följ med Friskis&Svettis Vänersborg till Kroatien och hälsans ö Losinj 21-28 maj och njut av vacker natur, kristallklart vatten, god mat samt lyxigt boende. Unna dig en härlig må-bra-vecka på SPA-hotellet Punta. I vacker natur och härlig miljö bjuds dagligen ett brett utbud av träning, du väljer ....Läs mer »

The Gremlin Society

Åk till ljuvliga ön Losinj i den Kroatiska övärden på en resa för kropp och sinne. Ta del av yoga och meditation med mera närhet till det kristallklara havet.  Styr själv över din resa och handplockar de aktiviteter som intresserar dig, njut av det hälsosamma klimatet och utforska kropp och sinne.  ....Läs mer »

Friskis&Svettis Järfälla

Starta våren med en träningsvecka 7–14 maj 2019 För första gången bjuder Friskis Järfälla in till en träna- och må-bra-vecka på Kroatiska ön Losinj, en fantastisk plats för träning och rekreation. Här väntar behagligt klimat, havsnära motionsleder, vacker miljö ....Läs mer »

Friskis&Svettis Karlstad

Träningsresa till Kroatien Under en vecka kommer vi att hinna med flera olika träningsformer i ett perfekt klimat för fysisk aktivitet utomhus. Bekanta Friskispass som dyker upp på schemat är exempelvis gruppträning som jympa, skivstång, jogging, yoga, dans, flex och intervall flex. Andra aktiviteter som förekommer ....Läs mer »

Friskis & Svettis Partille

Häng med Friskis&Svettis Partille till hälsans ö Losinj i Kroatien 28 maj till 4 juni - 2019 Vi ser fram emot en toppenvecka där vi ska hämta ny energi, träna, äta gott, umgås och ha roligt. Losinj är en ö med vacker natur, kristallklart vatten, mysiga vikar och naturnära motionsleder. Den ....Läs mer »

WestCoast Elite Performance Center

TRÄNINGSRESA KROATIEN MAJ 2019   Vi reser med ett härligt gäng till Kroatiens pärla Losinj. En ö som kallas för ”Island of vitality”. Vi har satt ihop en resa fylld med sol, god mat, trevligt umgänge och så klart massor av träning. Svensk sommarvärme, 300 soldagar per år, magiskt ....Läs mer »