Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Träningsresor

Träningsresor är resorna för dig som gillar att vara aktiv och hålla igång även på semestern.
Till vardags hemma kanske du tränar regelbundet, promenerar, simmar, eller annat, du gillar att hålla i gång helt enkelt!
Travea erbjuder i vår och i höst ett smörgåsbord av träningsresor med olika fokus och arrangörer.
Vi väljer att samverka med olika träningsaktörer för att erbjuda en stor bredd av aktiviteter och träning.
I alla våra träningsresor fokuserar vi på upplevelsen och gör det genom träning och social samvaro.

Välkommen ombord!

My Studio träningsresa

Följ med My Studio på en träningsvecka till Kroatien!   – Den 10-17 september 2019 laddar vi batterierna med sol, bad och träning på hälsans Ö, Losinj i Kroatien. Häng med på en aktiv semesterresa tillsammans med likasinnade där vi varvar svettiga träningspass med avkoppling. Vi ....Läs mer »

Träningsresa 2020 med Golden Wellness!

NY DESTINATION !!! Makedonien / Ohrid. 20-27 Maj Äntligen gör vi verklighet av något vi funderat på länge. Vi vill ta med Er på en träningsresa till Makedonien. Detta land med så många vänliga människor, fin natur & fantastisk god mat. Ohrid är en stad i västra Makedonien med ....Läs mer »8 dagarfrån    11 990:-

TK´s Träningsresa

Häng med oss på en inspirations- och träningsresa till Losinj i Kroatien 2019.  Vilken Dröm!  Att få åka till Kroatien och träna, svettas, umgås och skratta en hel vecka!  Detta blir en magisk Träningsresa för ALLA!  17 september till 24 september åker vi till hälsans ....Läs mer »

Leela Movement Company

Yoga - Dance - Play - Ignite By Popular Demand! Flera resor med Leela Movement Company! ”Leela” är ett ord på sanskrit som på ett ungefär översättes till ”lek” eller ”gudomlig sport” Kom och yoga - dansa - leka och sätt igång din eld som finns in i dig! På retreat ....Läs mer »8 dagarfrån    11 790:-

Toppform Halmstad

MÅ BRA Resa till Kroatien 10 - 17 september 2019 Träning - Personlig Utveckling – Glädje - Gemenskap Träningspass i alla nivåer på förmiddag & sen eftermiddag, och övrig tid ledigt för sol och härliga bad. På kvällarna innan middag har vi workshops för ökad självinsikt, ....Läs mer »

Träningsresa ”starka tjejer”

Följ med på en händelserik träningsresa tillsammans med Hedda (Wannhagen Workouts)! Tillsammans på den vackra ön Losinj, Kroatien, kommer vi träna, utvecklas och skratta ihop! Denna magiska ö är det perfekta stället för aktiviteter med sina 300 soldagar om året, svensk högsommarvärme ....Läs mer »

Inspirations- och MediYoga resa till Rhodos

Inspiration- och MediYoga resa till Rhodos 6/10 -13/10  Vi reser tillsammans till den grekiska ön Rhodos samtidigt som du får gå på upptäcksfärd i ditt inre. Resan passar dig oavsett om du är nybörjare eller har gjort MediYoga förr. Under veckan får du lära känna dig själv lite ....Läs mer »

Kom å Hälsa

Aktiv semester i kropp, knopp å själ   (den här träningsresa arrangeras av Kom å Hälsa, Johanna å Annika) Fristående kurser har alla möjlighet att deltaga på, även tillgängligt för dig som inte är medlem hos oss!! I min strävan att utveckla utbudet till mina kunder ....Läs mer »8 dagarfrån    12 000:-

Reach your goal

Hoppas att du vill vara med på en härlig träningsvecka med Reach Your Goal på ön Losinj i Kroatiens skärgård. Träningspass, workshops, vandring, möjlighet till cykling, SPA och god mat! Det är en träningsresa där träningsbakgrund inte spelar någon roll, som alltid så anpassas ....Läs mer »

Boxenresa med KMTI

En perfekt resa för dig som vill utvecklas i din träning samtidigt som du får njuta av sol och värme, god mat och härlig gemenskap.  Under hela veckan erbjuder vi inspirationsrik och varierad träning och upplever ön Losinj på löpturer och promenader i miljöer ....Läs mer »

Lerumsboxen

Nu är det äntligen dags! Tillsammans på den fantastiska ön Losinj kommer vi träna, äta, bada och umgås. Vi kommer att bo på Hotell Aurora; Ett trevligt 4-stjärnigt hotellkomplex med bekväma, fräscha rum. Hotellet ligger på en grön platå vid havet och har en vacker utsikt över ....Läs mer »

I närheten

Tycker du om värme, semester och träning? Då är detta resan för dig! Vi flyger tillsammans ner till Kroatien från Kristianstad för en vecka full med träning och gemenskap! Boka in den 10-17 september! Målet med resan är att vi ska Må Bra och ha det trevligt tillsammans så man är ....Läs mer »

Friskis & Svettis Partille

Häng med Friskis&Svettis Partille till hälsans ö Losinj i Kroatien 28 maj till 4 juni - 2019 Vi ser fram emot en toppenvecka där vi ska hämta ny energi, träna, äta gott, umgås och ha roligt. Losinj är en ö med vacker natur, kristallklart vatten, mysiga vikar och naturnära motionsleder. Den ....Läs mer »

Friskis&Svettis Lomma

Kickstarta sommaren med oss! I priset ingår: Buss från Lomma, direktflyg Kristianstad, transfer, träning med Friskis&Svettis Lomma, boende på hotell Punta, frukost och middag. Följ med Friskis&Svettis Lomma till Kroatien och hälsans ö Losinj 28 maj - 4 juni och njut av vacker natur, kristallklart vatten, ....Läs mer »

The Gremlin Society

Åk till ljuvliga ön Losinj i den Kroatiska övärden på en resa för kropp och sinne. Ta del av yoga och meditation med mera närhet till det kristallklara havet.  Styr själv över din resa och handplockar de aktiviteter som intresserar dig, njut av det hälsosamma klimatet och utforska kropp och sinne.  ....Läs mer »

Friskis&Svettis Karlstad

Träningsresa till Kroatien Under en vecka kommer vi att hinna med flera olika träningsformer i ett perfekt klimat för fysisk aktivitet utomhus. Bekanta Friskispass som dyker upp på schemat är exempelvis gruppträning som jympa, skivstång, jogging, yoga, dans, flex och intervall flex. Andra aktiviteter som förekommer ....Läs mer »

WestCoast Elite Performance Center

TRÄNINGSRESA KROATIEN MAJ 2019   Vi reser med ett härligt gäng till Kroatiens pärla Losinj. En ö som kallas för ”Island of vitality”. Vi har satt ihop en resa fylld med sol, god mat, trevligt umgänge och så klart massor av träning. Svensk sommarvärme, 300 soldagar per år, magiskt ....Läs mer »