Toppform Halmstad

MÅ BRA Resa till Kroatien 15 - 22 maj 2020

Träning - Personlig Utveckling – Glädje - Gemenskap

Ta med en god vän, partner eller syskon eller res själv och träffa många nya härliga människor på en fantastiskt härlig, rolig, energifylld resa där du kommer att stärkas inifrån och ut. Omväxlande träningspass på förmiddag och eftermiddag med workshops och föreläsningar i personlig utveckling på kvällarna.

Vi lovar en oförglömlig resa som verkligen får dig att må bra och ge dig energi och självinsikter som räcker lääääänge!

Träningen som vi har 2 ggr per dag är omväxlande tabata, cirkelfys, pilates, medicinsk yoga, penalty box, skivstång etc. Inget pass är det andra likt. En dag ägnar vi oss åt en härlig lite utmanande vandring i bergen och längs med havet där vi doppar oss i en undanskymd lagun med turkost vatten.
Varje morgon har vi ett kortare pass för att hitta vårt inre lugn i form av meditation, andning eller liknande.
Kvällarna ägnas till att lära oss känna oss själva och förstå våra olikheter. Dessa workshops kommer att bli en spännande resa i personlig utveckling och hjälpa oss i möten med andra.

Alla pass är frivilliga och sker på var och ens egen förmåga och förutsättningar.

Träningen leds av Ulrika från Toppform Halmstad och föreläsningarna av Catrin från CJoCoaching. Vi brinner båda för att alla ska känna en gemenskap och glädje så oavsett om du reser själv eller i sällskap kommer du känna tillhörighet och gemenskap i gruppen.

Mer info hittar du på: www.toppformhalmstad.se resp www.cjocoaching.se

Status:
Fullt