Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Flow and restore in Croatia

Flow and Restore in Croatia 21-28/5 2019

I ljuva maj ger vi dig möjligheten att förbereda dig inför sommar och semester på den magiska ön Losinj i Kroatien. Du får  känna att du har fyllt på med energi och landat istället för att rusa in i sommar och ledighet. Annette och Petra inbjuder till en vecka  där du får möjlighet för att pausa vardagslivet och fokusera helt på dig själv.

Vi fyller dagarna med yoga, vila, spa , massage, natur, salta bad och god mat. Veckans  tema kommer att vara flow & restore, klasserna kommer bestå av både fysisk yoga samt återhämtande yoga som tex yinyoga, allt för att du både ska få arbete igenom kroppen för att hitta elden och passionen, och kunna få landa och hitta din återhämtning. Vår intention är att ge dig möjligheten att upptäcka att den "vilda dansen och stillheten kan finnas i livet sida vid sida att det inte  behöver vara antingen eller. Det finns kraft att hämta från båda.

Efter att ha anordnat ett flertal retreats har vi lyssnat in vad som önskas och en önskan har varit att schemat inte ska vara för späckat och tiden för att bara vara måste få finnas med så det bjuder vi in till. Så mellan de två klasserna om dagen finns det gott om tid att göra det du vill.

Sagt av deltagare från retreat med Petra och Annette:  "En underbar helg jag kommer bära med mig i mitt hjärta" , "Det var magiskt från mitt hjärta tusen tack" , " Mitt hjärta svämmar över av kärlek och tacksamhet till dessa fantastiska yogalärare Petra och Annette som tar hand om både min kropp och vårdar min själ. Jag är trygg " , " Underbara yogalärare. En sagolik helg har vi upplevt här- är jag i himmelen redan? " 

Om lärarna

Petra Gustafsson och Annette Pettersson som är ägare av studion Yoga Nu och har arbetat som yogalärare sen 2010 båda är välutbildade med över 500 timmar vars inom Viryayoga, Globalyoga och Ishtayoga.

Stor vikt lägges på att yogan ska vara hälsosam för både kropp och själ. Att det du gör i dag ska kännas bra i morgon med. De undervisar med stor passion och har både humor och hjärta med sig. Ledord de har med sig är: yogan är seriös men vi behöver inte ta den så allvarlig den ska inbjuda både till njutning och utmaning.

Boende & mat

Vi bor på 4 stjärniga Hotel Punta som är ett spa hotell omgivet av skog och hav. Det finns även möjlighet att ta en promenad till de två närliggande hamnbyarna Mali Losinj och Veli Losinj. För mer info se: https://www.losinj-hotels.com/en/hotels-and-villas/hotel-punta/

Maten håller hög kvalité och det finns något för alla. Frukost äts på hotellet lunch eller middag kommer att växla platser mellan hotellet och andra restauranger beroende på hur våra dagar ser ut.

Praktisk info

Datum:21- 28 Maj  2019
Plats: Ön Losinj som tillhör Kroatien.
Pris: 11 495:-


Ingår: 
7 övernattningar i delat dubbelrum (tillägg 2500:- i enkelrum)
Flyg till och från Landvetter och transfer till Hotell Punta.
Strandväska med morgonrock och handduk du får ha under din vistelse.
Frukost, lunch eller middag på kvällen.
Alla yogaklasser , tillgång till hotellets spa och relaxavdelning samt utomhus pooler.
Förkunskaper: Yogan anpassas efter alla deltagare, nybörjare såväl som erfarna yogis.
Bokning och betalning: Anmälan är bindande. Vid bokning betalas en anmälningsavgift på 2500 kr.
Mer info om Petra och Annette och deras studio finner du på www.studioyoganu.se

Status:
Fullt