Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

SPF Forshaga

Följ med SPF - Seniorerna Forshaga Ullerud till Kroatien

Lošinj är en av Kroatiens största öar och även den mest sevärda, framförallt om man uppskattar vacker natur, flora och fauna. Här finns över tusen olika växtarter som sjöfarare tagit med sig från jordens alla hörn.

Mali Losinj är den största staden med drygt 8000 invånare, en betydelsefull hamn och en vacker arkitektur som är intakt sedan snart 200 år. Mysiga gränder, små fina torg och ett bra utbud av trevliga krogar och intressanta butiker gör staden lockande.

Sedan 1800-talet har öns klimat använts för att ge lindring och påskynda tillfrisknande hos personer med luftrörsbesvär. Här andas du luft med, vetenskapligt bevisat, välgörande och läkande egenskaper - vid varje andetag. Losinj erbjuder dig som har astma eller kol, en helande upplevelse och en fantastisk semester.

Destination/resmål Ön Losinj, Kroatien
Hotell  Hotell Punta, 4-stjärnigt SPA hotell beläget vid havet
Boende del i dubbelrum. Tillägg för enkelrum 1 600 kr (antalet enkelrum är begränsat)
Resdagar 17 - 24 september, tisdag-tisdag
Researrangör Travea
Avreseort Karlstad
Ankomstort Rijeka (total restid Karlstad-Losinj ca 5 timmar)
Pris 6 990 kr/person.

I priset ingår:

Direktflyg till Rijeka t/r

Busstransfer till hotellet t/r

Del i dubbelrum

7 Frukostarpå hotellet

6 middagar


Anmälningsavgift 1 500 kr betalas inom 7 dagar efter bokningsbekräftelse.
Slutbetalning sker senast 30 dagar innan avresa.

Hotell Punta

Hotell Punta är ett trevligt 4-stjärnigt hotellkomplex med bekväma, fräscha rum. Hotellet ligger på en grön platå vid havet med vacker utsikt över havet och staden Veli Losinjs hamn. Med sin fina spa avdelning, inomhus- och utomhuspool samt vackra omgivningar är hotellet perfekt för en aktiv semester.

Hotellets höjdpunkt är den specialdesignade ”vitalitets-zonen” med inomhus- och utomhuspool, relaxavdelningen, wellness och skönhets-behandlingen och allt annat man vill skämma bort sig med. Specialkomponerade vitalitetsprogram erbjuds, liksom även tillgång till läkare.

De fina dubbelrummen för två personer har en extrasäng för en person. Här väljer man mellan parkutsikt eller delvis havsutsikt. Alla rum har balkong, badrum med dusch, satellit-tv och telefon.

Status:
Fullt

Hotell

SPF Hotell Punta

SPF Hotell Punta

Hotell Punta är ett trevligt 4-stjärnigt hotellkomplex med bekväma, fräscha rum. Hotellet ligger på en grön platå vid havet med vacker utsikt över havet och s...