Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Spanien

Under en resa till Spanien finns mängder att göra, här finns något för alla smaker och intressen. Här kan du ägna dig åt sportaktiviteter som golf, tennis, vandring, klättring, cykling, surfing och andra vattensporter av olika slag. Är du mer intresserad av kultur och historia lär du inte heller bli besviken, här kan du besöka muséer, katedraler, kyrkor, slott -eller gå på en flamencoklubb eller en fotbollsmatch. Det är bara att välja det resmål som passar dina intressen bäst.

Gran Hotel Sol y Mar

fyrstjärniga hotellet ”Sol Y Mar”, beläget precis vid strandpromenaden och med havet som närmsta granne. Rummen har balkong och vetter mot havet. Hotellet har pool, ett litet gym, champagnebar och flera restauranger. Den 5 km långa strandpromenaden utanför är kantad med barer, restauranger och små butiker ....Läs mer »

Gran Hotel Reymar & Spa

Gran Hotel Reymar & Spa erbjuder direkt tillgång till stranden Playa de la Mar Menuda. På hotellet finner ni en utomhuspool, en bubbelpool, ett spa och tennisbanor. Hotellet erbjuder också panoramautsikt över Tossa de Mar och dess slott. De luftkonditionerade rummen på Gran Hotel Reymar har balkong och eget badrum. ....Läs mer »

Hotel BlueBay Banus

Vackra Hotel Blue Bay Banús ligger i en stor grönskande trädgård nära sandstranden och havet endast en kilomenter väster om yachthamnen Puerto Banús. Här erbjuds ett bekvämt boende i vackert dekorerade dubbelrum med terrass. På Hotel Blue Bay Banús finns det gott om semestervänliga ....Läs mer »