Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Rikhälsa

RIKHÄLSA

I år har vi den stora glädjen att kunna erbjuda ett nytt resmål och i oktober åker vi till varma Spanien och bor på fyrstjärnigt lyxigt hotell precis på strandkanten. Vi yogar i den rosa soluppgången, äter fantastisk mat, badar och vilar. Och yogar lite till!

Kajsa Henningsson har arbetat med friskvård sedan 2009, och brinner för yoga och massage och dess frigörande möjligheter. Hon driver företaget Rikhälsa i Växjö och arbetar enligt ledorden rörelse - balans - beröring. Kajsa ingår även i Global Yogas utbildningsteam och inspireras kontinuerligt av olika lärare och yogaformer. För mer information om Kajsa och hennes arbete, se www.rikhalsa.se .

Maja Petersson är byråkraten som också är yogafröken i Södra Sandby. Precis som Kajsa älskar hon att förmedla yogans verktyg på och utanför mattan, både fysiskt och filosofiskt. Maja är utbildad inom poweryoga, globalyoga och rasayoga och blandar dessa yogaformer friskt. 

Alla våra klasser är glädjefyllda med ett fokus på att hitta styrkan inifrån och ut. Vi är dina guider på resan, men svaren finns inom dig själv. Yogan handlar inte om att nå ett mål, yogan är en resa utan slut. Oavsett vilken yogaform som tilltalar dig och ditt hjärta så kan vi alltid mötas tillsammans på mattan. 

Sagt efter retreat till Losinj med Kajsa och Maja:

”Er insats var bedårande och spred både glädje och harmoni. Ni är så proffsiga i det ni gör och den vackra ön gjorde det lätt att känna sig nöjd med livet.” 

”Tack för en mycket avkopplande guide till mitt centrum. Jag är väldigt lugn i kroppen! Detta skulle vara subventionerat och obligatoriskt för var svensk skattebetalare.”

”Känner mig tacksam över att ha upplevt detta - ni är så bra på det ni gör och dessa härliga personer deltagare!”

Pris från:
11 550:-
Dagar:6
Boka resa

Spanien – 8-13 Oktober Unwind your soul

Spanien – 8-13

Unwind your soul

Dina yogalärare: Kajsa Henningsson och Maja Petersson 

Under en långhelg i Calpe på Spaniens solkust låter vi vårens tidiga solstrålar väcka lust, kreativitet och lekfullhet med hjälp av långa sköna yogaklasser, god mat och salta bad! Helt enkelt vad kropp och sinne behöver efter en lång vinter. Vi praktiserar två eller fler klasser per dag, och varvar stark flödande yoga med teknik, meditation, filosofi och smältande yinyoga.

Yogan passar alla åldrar och kroppar, oavsett hur länge du praktiserat tidigare.  Vi hjälper dig att anpassa den efter dina förutsättningar. Vi yogar både inomhus och utomhus.

Vi bor i Calpe som med sina fantastiska omgivningar skapar en härlig miljö att yoga, skratta, äta, bada och njuta i. Hotellet Sol Y Mar är fyrstjärnigt och ligger precis vid strandpromenaden och havet. En av dagarna kan du dessutom välja till att delta i en utflykt till magiska vattenfall i bergen.

Avgångar & priser

Filter
Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
8/10 Göteborg Rikhälsa Göteborg, Calpe Gran Hotel Sol y Mar Mer än 8 11 550:- Boka