Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Relax Yin Yoga

Upplev Relax Yin Yoga, meditation, föreläsning och massage med mig på en av de mest magiska, vackraste, soligaste och renaste stränderna i världen. Jag har vuxit upp här varje sommar sedan jag föddes till jag fyllde 23 år. I Mali Lošinj är Sunčana Uvala (Solviken), som kantas av en magisk pinjeskog med hotell och härliga promenad- och joggingslingor helt underbart ställa att ha yoga på, meditera bland de välformade klipporna och njuta av den underbart goda maten.

På vägen dit kommer Jag berätta om Yin yoga, vad riktig meditation är och hur det kom sig att jag i dag jobbar med detta. Jag kommer även att hålla lite vägledda avslappningsövningar, köra lite personlig utveckling med numerologi, bildtolkning och annat kul för den som vill.

Om du vill börja yoga är yin yoga perfekt att börja med. Positionerna är inte så svåra men mycket välgörande då du ligger minst 2-5 minuter i varje position och andas igenom allt som känns. Det är utrensande och stärkande både för kropp, känslor och tankar. Yin Yoga smörjer vår bindväv så att vi kan hålla oss friska och vitala i många år. Jag kommer att ha med all utrustning som bolster, yoga mattor och block för dem som behöver lite stöd.

Veckans tema blir att förena kropp tankar och känslor.

Veckans Yoga schema:

08.00 meditativ Yin yoga med meditation 60 min

Guidad tur I Mali losinj under dagen

18.00 Yin yoga med lite mer styrka samt avslappning

Under dagen kan du även boka aroma massage tid med mig. Jag kommer ha all utrustning med mig. (priserna är rabatterade)

390:- halv kropp

590:- hel kropp

890:- hel kropp, samt huvud, ansiktsmassage och healing

Tack vare öns hälsosamma klimat, det varma havet, de underbara vikarna och den utmärkta infrastrukturen placeras orten på självaste toppen av den europeiska resetopplistan. Öns oerhört rena och aromatiska luft har en välgörande effekt på människan.

Att växa upp här har varit en gåva och en välsignelse från mina föräldrar tack vara att min far gjorde lumpen här och vi spelade många tennisturneringar som gjorde att vi alltid stannade någon vecka extra. Mali Losinj kommer att stanna i ditt hjärta för alltid och du kommer att längta tillbaka J

Pris från:
10 490:-
Dagar:8
Grundpris 2 personer - Pris 10 290:- Totalt 20 580:- Flygskatt 2 personer - Pris 200:- Totalt 400:- Totalt 20 980:-
Boka resa

Avgångar & priser

Filter
Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
24/9 Göteborg Relax Yin Yoga, Göteborg - Ön Losinj, Hotell Punta Mer än 8 10 490:- Boka