Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Norrköpings träningscenter

Följ med Norrköpings träningscenter på träningsresa

Tillsammans på den fantastiska ön Losinj  ” Island of viatality” kommer vi träna, svettas och umgås. Här finns alla förutsättningar för en härlig vecka med träning, sol, bad och en underbar gemenskap.

Vi kommer att bo på Hotell Aurora: Ett trevligt 4-stjärnigt hotellkomplex med bekväma, fräscha rum. Hotellet ligger på en grön platå vid havet och har en vacker utsikt över havet och staden Losinjs hamn. Med sin fina spa avdelning, inomhus- och utomhuspool samt vackra omgivningar är hotellet perfekt för en aktiv semester. För den som vill träna mer än de 3 pass/dag som vi erbjuder har du fri tillgång till hotellets egna gruppträningsaktiviteter.

I priset ingår flyg från Norrköping till Rijeka, transfer, del i dubbelrum samt halvpension, exl dryck. Minst tre schemalagda träningspass om dagen, tillgång till hotellets egna gruppträningsaktiviteter, gym och SPA/ relax avdelning.

Träningsutbudet under veckan blandas mellan bl a CrossFit och 3D-träning, funktionell träning, rörlighetspass och löpning för din som vill (löpningen kommer inte att vara obligatoriskt utan annat pass erbjuds då också). För den som önskar så kan man göra en häftig vandring över berget till andra sidan ön. Och för den som önskar finns även en plattare vandringsvariant.

Pris: 11 500 kr  Enkelrumstillägg: 2 500 kr

Anmälningsavgift: 2 500 kr betalas 7 dagar efter bokningsbekräftelse

Boka redan nu då vi har ett begränsat antal platser.

Instruktörer/personliga tränare på resan är:   

Zara Karlsson- NTC
Magnus Liljeblad- NTC

Status:
Fullt