Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Nordic Wellness Kroatien

Följ med och träna i värmen!

Göteborg till Losinj i Kroatien den 17–24 september.

Den vackra ön Losinj i Kroatien och det 4-stjärniga Hotell Auora var en uppskattad resa 2018! Även denna gången finns de badvänliga klipporna nedanför hotellet där du kan bada i det klara vattnet eller promenera till centrum på 20 minuter genom väldoftande och grön skog. Här finns allt vi behöver för att bedriva träning i både små och stora grupper, samtidigt som vi bor bra och äter gott.

AVGÅNG

Göteborg Landvetter – Reijka

DATUM

17–24 september 2019 

PRIS

11 990 SEK

I priset ingår:

  • Flyg, tur och retur
  • Transfer tur och retur
  • 7 nätter, enkelrum/dubbelrum
  • Helpension + 1 dryck 
  • Vid bokning av enkelrum tillkommer 2500 kr. Saknar du rumskamrat? kontakta info@travea.se eller ring 031-47 05 80
  • Gruppträningspass och workshops med kunniga och inspirerande coacher från Nordic Wellness

Vid bokningstillfället tillkommer en anmälningsavgift på 2500 kr som ska vara oss tillhanda 7 dagar efter bokning. Resterande summa betalas 45 dagar innan avresa. Avbokning- och ombokningsskydd tillkommer för den som önskar på 350 kr (gäller vid sjukdom mot uppvisande av läkarintyg).

UTFLYKTER

Vandra till toppen av Losinj!

Vi kommer även att erbjuda en 3 timmars vandring upp till toppen av Losinj. Promenaden börjar utan för hotell Aurora och kommer att avslutas vid utkanten av Veli Losinj. När vi nått toppen av Losinj stannar vi självklart en stund för att njuta av utsikten. (Här finns tid möjlighet för er att leda en stretch eller liknande.) Vandringen sker halva vägen i uppförsbacke (delvis rullgrus) för att belönas med en nerförsbacke sista delen. När ni väll är framme vid hotell Punta finns möjlighet att stanna och njuta av ett bad i deras infinity pool eller kanske besöka den lilla staden Veli Losinj.

Travea kommer att leda vandringen. 

BOKNING

Vi reserverar oss för ett minsta antal deltagare. Vi förbehåller oss rätten att ställa in resan om vi inte uppnår ett visst antal resenärer (30st). Detta meddelas då 1 månad innan planerad avresa. Vi har ett begränsat antal platser i dubbelrum vilket innebär ”först till kvarn”!

BETALNING

Betalningen delas upp på två tillfällen.

Första betalningen: Anmälningsavgift på 2500 kr betalas direkt vid bokning. Denna avgift dras av vid slutbetalningen.

Slutbetalning: Slutbetalningen ska vara oss tillhanda 45 dagar före avresa. 

Avbokningsskydd: Väljer du avbokningsskydd tillkommer en avgift på 350 kr. Denna ska vara oss tillhanda inom 7 dagar från bokningstillfället.


FRÅGOR

Travea är arrangör för resan. För frågor om resan (flyg, boende etc.) vänligen kontakta info@travea.se eller ring 031-47 05 80. För frågor som är träningsrelaterade, kontakta movementtogether@nordicwellness.se

Status:
Fullt

Hotell

Nordic Wellness Hotell Aurora

Nordic Wellness Hotell Aurora

Den som vill vara aktiv på semestern kommer att trivas på fyrstjärniga Hotell Aurora, som kan erbjuda en uppsjö av aktiviteter. I och runt hotellet finns det gott om aktiviteter ...