Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Nordic Wellness

Följ med Nordic Wellness på en härlig träningsresa till Kreta 2-9 oktober 2020

I år reser vi från Göteborg till varma och sköna Kreta för att träna, svettas och må allmänt fantastiskt! Boka innan 31 januari för att spara hela 1000 kronor!

Vi bor på ett 5-stjärningt hotell Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta är ett välskött Sport-hotell som håller hög standard. Hotellet ligger intill stranden och har ett stort och inbjudande poolområde med en poolbar. Gratis solstolar och parasoller på gräsytan vid poolen och på stranden.

På hotellet finns ett fint spa (åldersgräns 16 år) som erbjuder ett brett urval av faciliteter och behandlingar, till exempel gratis uppvärmd inomhuspool och hydromassage, bastu och ångbastu.

Hotellet har en bar och fyra restauranger. Huvudrestaurangen serverar frukostbuffé samt lunch- och middagsbuffé med internationella och grekiska rätter. À la carte-tavernan Sea Line serverar främst Medelhavsinspirerad lunch, och organiserar temakvällar såsom barbeque- och skaldjursafton.  À la carte-restaurangen Azzuro erbjuder italienska middagar. Temarestaurangen Avra serverar middagar och fokuserar på Medelhavsinspirerade smaker.


Boende: Cavo Spada Delux & Spa Giannoulis Hotel, 5-stjärnigt med All Inclusive
Resdagar: 2-9 oktober 2020 (fredag till fredag)
Träningsansvarig: Nordic Wellness
Researrangör: Travea
Avreseort: Göteborg
Ankomstort: Chania/Kreta
Pris: 11 990 kr/person (tillägg 4 euro per natt och rum i turistskatt. Betalas på plats.
I priset ingår: Direktflyg t/r Göteborg/Kreta.Transfer med buss t/r till hotellet. Boende på 5-stjärniga Hotellet Cavo Spada Delux & Spa Giannoulis Hotel, del i dubbelrum (tillägg för eget rum 3550 kr). Tillgång till alla träningspass och gym


FRÅGOR

Travea är arrangör för resan. För frågor om resan (flyg, boende etc.) vänligen kontakta info@travea.se eller ring 031-47 05 80. För frågor som är träningsrelaterade, kontakta movementtogether@nordicwellness.se