Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Nia, Yin Yoga och Zumba i Kroatien

21-28 MAJ 2019

Följ med på en resa som går både inom dig och ut i skönheten omkring dig!
Tänk att få njuta och vara ledig samtidigt som din kropp och själ mår bra och du är närvarande i allt det vackra omkring dig.
Den vackra platsen inbjuder till Nia och Yoga utomhus och vi kommer göra allt för att bjuda in miljön i våra aktiviteter tillsammans. Dina sinnen får lov att öppnas genom den träning vi praktiserar.
    
Nia är en underbar rörelseform som bjuder in till lusten och rörelseglädjen som finns i alla kroppar. Nia är en kombination av dans, kampsport och mindfulness. Livsvisdom från öst och väst i en varierad och dynamisk rörelseform. Barfotaträning för kropp, känsla och själ!
    

Den Yoga vi kommer praktisera är lugn och meditativ Yin Yoga.

Zumba är glädjefylld dans till härliga latinska rytmer. Total dansglädje.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga eller träning för att följa med på denna resa. Du väljer själv hur mycket du vill delta i våra gemensamma aktiviteter.
Veckan kommer att bli en skön balans mellan våra gemensamma aktiviteter och din egen fria tid.
    
Vi kommer att bo på Hotell Aurora som är ett 4-stjärnigt SPA-Hotell.
Nedanför hotellet ligger badvänliga klippor som är perfekta för sol och bad i det rena och klara vattnet. I närheten ligger också två badvänliga kiselstenstränder. Hotellet har både utomhus- och inomhuspool med havsvatten. Spaanläggningen är synnerligen inbjudande med många sköna behandlingar. Aurora har inte mindre än tre restauranger direkt vid havet och en utmärkt bufférestaurang för hotellets gäster. Rummen är rymliga, ljusa och modernt inredda dubbelrum. Balkong, luftkonditionering, satellit-TV, minibar, telefon, hårtork, säkerhetsbox och gratis internet ingår. Välj mellan parkutsikt eller havsutsikt. Till centrum promenerar man på 20 minuter genom väldoftande och grön skog.
    
    I priset ingår:
    • Flyg tur & retur med avresa från Göteborg.
    • Transfer t/r ön Lošinj
    • Del i dubbelrum (enkelrumstillägg 2500kr)
    • Halvpension: frukost och gemensam middag
    • Fem dagar med två pass/dag (Nia Yin Yoga eller Zumba)
    

Om Lošinj

Ön Lošinj är känd för att vara en hälsoplats! Vindarna och vegetationen anses ha en speciellt välgörande effekt på våra kroppar. Här andas du luft med välgörande och läkande egenskaper – varje andetag är lycka för själen, en helande upplevelse. Lošinj är en lugn och rofylld som är härligt grön, väldoftande och med fantastiska badvatten. Ett soligt paradis!
Lošinj är en av Kroatiens största öar och även den mest sevärda, framförallt om man uppskattar vacker natur, flora och fauna. Här finns över tusen olika växtarter som sjöfarare tagit med sig från jordens alla hörn.
Vi kommer andas många djupa sköna andetag rakt in i hjärta och själ....
    

Vi som arrangerar detta är:
Emma Stålvik och Jenny Wessel driver en etablerad Nia- och Yoga-studio i centrala Göteborg. Emma och Jenny har arrangerat resor och retreats under tolv års tid.
Jenny är förutom utbildad Nia och Yoga-lärare diplomerad massageterapeut, hälsovetare och kraniosakral terapeut. Emma är förutom Nia, Zumba och Yoga-lärare, fil. kand. i Beteendevetenskap och certifierad NLP-coach.
Emma och Jenny är innerligt uppskattade för sin glädje och energi samt sitt varma och kärleksfulla sätt att vara och bemöta människor.  
    
Saknar du en rumskamrat? Maila info@travea.se så löser vi det!
Hoppas att vi ses i Kroatien
Med värme och kärlek
Jenny & Emma

Status:
Fullt