Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Leela Movement Company

Yoga - Dance - Play - Ignite

By Popular Demand! Flera resor med Leela Movement Company!

”Leela” är ett ord på sanskrit som på ett ungefär översättes till ”lek” eller ”gudomlig sport”
Kom och yoga - dansa - leka och sätt igång din eld som finns in i dig!
På retreat kommer vi att köra minst tre klasser/event per dag. Det är din resa så du får välja hur mycket eller hur lite du vill göra.

Vi varvar mellan mina 4 olika träningsstilar:

Yoga -

"With me no two classes are identical."
Den stilen av yoga som jag kör är Global Yoga. Det är en utvecklande personlig yogaform anpassad till 2000-talets människa, där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Tekniker från både öst och väst blandas i yogaklasser med precision och flöde.

Dance -

En högintensiv dansklass med hög puls och massa glädje, svett och bra musik. Vi varvar lite mellan dem senaste stilarna och musik och kanske lite latinskt inspirerande rörelser, samt hip-hop, street, tänk- Zumba, Sh'Bam, Afro mm..

Play-

Här hittar jag på lite blandat träning. Det kan variera från kampsport till HIIT till acroyoga till att leka en lek- JA! Vuxna får leka !! Det är det ”Leela” betyder ju!!

Ignite-

Feel alive! Feel like the ultimate version of yourself. Det är DU fast du -upgraded! Det fanns en eld- ett ljus i oss alla och det ska vi hitta och tända igång med att jogga eller springa i minst 45 minuter, efteråt lägger vi extra fokus på vår core, rumpa och lår. Du kommer att få en rejäl boost till dina endorphin hormoner och i din ämnesomsättning.

Vem är jag? (now, that’s a deep question)

Jag heter Elaine Gustavssonoch är en licensierad Personlig Tränare och Yoga Lärare med en lång bakgrund som danspedagog och i gruppträning, både som instruktör och som Trainer och inspiratör till instruktörer.

Jag är stolt uppväxt i magnifika Canada och 2005 flyttade jag till Göteborg och den vackra västkusten. Jag är gift, med min riktiga ”superman” och har två fantastiska tjejer. Jag diggar bra musik, gott häng med vänner, att laga riktigt god mat och smaka på goda viner med och utan bubbel. Allt i balans.

Idag jobbar jag heltid som PT, instruktör, wellness coach och som tränare för att utbilda nya instruktörer. Jag har arbetsplats på min nya studio i Ljungskile. Jag har också fått äran att resa runt i Scandinavian och Europa för att utbilda nya instruktörer för Les Mills Nordic AB.

Mitt mål är att ha världen som arbetsplats!

Det senaste halvåret har jag haft ett stort intresse i att träna olika former utomhus och hitta tillbaka till naturen - att kunna andas och känna luften på huden är helt magiskt för mig och detta vill jag att du skall känna och uppleva med mig!

JAG ÄLSKAR MITT JOBB!
Jag har passion, driv och längtar efter att träffa mina kunder och vänner samt att skapa nya relationer.
That is the sweetness that is life!
Hoppas du tar chansen att dela en vecka  eller långhelg med mig. 
Jag lovar en utvecklingsstark vecka båda mentalt och psykisk.

Välkomna!

@leelamovement på Facebook, Instagram och Twitter

följa hashtags #leelaresamaj2018 och #leelaresasept2018 för att se alla bilderna. 

Kindest regards/Bästa hälsningar,

Elaine Gustavsson
www.leelamovement.com
@leelamovement

Pris från:
11 790:-
Dagar:8
Boka resa

Hotell

Hotell Akti Imperial

Hotell Akti Imperial

*****

från 11 990:-

Akti Imperial ligger verkligen perfekt, direkt vid stranden och med vacker utsikt, närhet till både Ixia och pulserande Rhodos stad samt med kort transfer från flygplatsen. Du bor mit...

Avgångar & priser

Filter
Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
10/5 Göteborg Leela Movement Company, Göteborg - Rhodos, Hotell Akti Imperial 6 12 495:- Boka
Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
4/9 Göteborg Leela Movement Göteborg - Ön Losinj, Hotell Aurora 7 11 790:- Boka