Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Kom å Hälsa

Aktiv semester i kropp, knopp å själ (den här träningsresa arrangeras av Kom å Hälsa, Johanna å Annika)

Fristående kurser har alla möjlighet att deltaga på, även tillgängligt för dig som inte är medlem hos oss!!

I min strävan att utveckla utbudet till mina kunder och medlemmar, startar i maj 2020 Kom å Hälsa ett nytt kapitel tillsammans med Travea som samarbetspartner,en riktigt härlig å unik träningsresa med fokus på vardagshälsan!!
"Målsättningen är att du ska komma hem som dig själv- men starkare i kropp, knopp å själ"

"Alla människor har vi en vardagshälsa att förvalta till det bästa för sig själv å för nära å kära i detta livet, här å nu..."

Jag har landat hemmavid efter studieresa till vackra energirika ön Losinj, Kroatien. Känslan i min kropp är helt rätt, den 22-29 maj 2020 öppnar Kom å Hälsa´s Johanna ihop med Annika upp möjligheten för dig att hänga med oss på en hälso å träningsresa utöver det vanliga. Kan du avstå?

Vi vill arrangera en inspirerande resa med både massor av individanpassad träning, rörelse, kunskap å bra förutsättningar för att även få njuta av sol och värme. Som resmål har vi nyfiket valt den intressanta å fina hälsoön Losinj i Kroatien. Här finns fantastiska möjligheter för oss att bedriva träning å rörelseglädje samtidigt som vi bor bra och äter gott.

Vi erbjuder utifrån ett helhetstänk kring en god vardagshälsa för dig, bl.a vandring, Jåga, rörelseglädje, pulspass, rörlighet, balans, vattenträning, kost, workshops, god mat, sol, bad å många goda skratt.
Flyg, transfer, färja, hotell (4 stjärnigt, del i dubbelrum), halvpension (frukost- och middagsbuffé), aktiviteter å workshops ingår under en vecka för 12.000:- (kostnad för enkelrum/behandlingar, dryck till maten å lunch tillkommer utöver.)
Vi flyger från Göteborg till Pula samt från Skavsta-Rijeka fredagen den 22 maj 2020.

Sol, hav å varma kvällar och riktigt skönt häng med dina nya träningsvänner- det är vad vi vill ge dig möjligheten att hänga med på!!  Vi packar ner träningskläder, solskyddsfaktor och badkläder och sedan hoppar vi på flyget ner till Pula/Rijeka för en veckas kvalitétstid på å kring ****hotell Aurora. Vi ger dig chansen att utveckla din träning och din kroppsmedvetenhet. Ska du med?

Kort sagt- vi har laddat på rejält för att maximera din tränings å hälsovecka. 
Anmäl dig och se till att komma riktigt laddad du också. Vi erbjuder ett begränsat antal platser på denna unika resa!! Vid intresse/frågor, skicka pm till: komohalsabyggdinhalsa@gmail.com

Den 3 oktober 2019 kl. 18.30-19.15 bjuder jag in till en informationskväll inne på Kom å Hälsa, Falkenberg!!
Det kommer även hållas i informationskväll runt Nora i början på november för er som bor på andra platser i landet.
I mitten på november 2019 gör vi en avstämning/ev.stänger vi anmälningsmöjligheten beroende på om vi har några platser kvar!!

Varmt välkomna!!

Pris från:
12 000:-
Dagar:8
Boka resa

Avgångar & priser

Filter
Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
4/9 Göteborg Kom å Hälsa, Göteborg - Pula, Ön Losinj, hotell Aurora Mer än 8 12 000:- Boka