Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Kroatien 17-24/9 Fun & Functional Week

För sjätte året i rad arrangerar vi KMTi Träningsresor resor till Kroatien och underbara ön Losinj.
Förbered dig på en fartfylld träningsvecka med fokus på funktionell träning där vi varvar olika gruppträningsklasser som Tabata, Athletic Control, Käppfun och Afrikansk dans. Med sol, värme, glädje och gemenskap bygger vi gruppkänsla och inspirerar dig till max.

Lošinj är en av Kroatiens största öar och ett unikt resmål med milslånga strandpromenader, kristallklart vatten och ett klimat som är perfekt för fysisk aktivitet. Vi har plockat ut det mesta och bästa av Lošinj och erbjuder ett unikt koncept med personlig coachning, föreläsningar, utflykter och ett stort, varierat utbud av gruppträning.

Vi bor på Hotell Punta, ett fyrstjärnigt hotell med fantastiskt läge och vacker utsikt över havet. Hotellet har inomhus- och utomhuspool, gym och en spaavdelning med ett brett utbud av behandlingar. Varje dag kommer vi att njuta av Hotell Puntas stora frukostbuffé och en fräsch och näringsrik lunch. Mysiga middagsrestauranger finns i den gemytliga byn Veli Lošinj, som ligger en kort promenad från hotellet.

År 2019 arrangerar vi en träningsresa till Losinj med avresa 17/9.
Träningsresorna går från Karlstad Airport och Landvetter Airport.
 

Magda är utbildad Hälsocoach & Personlig Tränare på Lillsved.
VD för KMTi Träningsresor och har deltagit i samtliga tidigare Träningsresor. Har under flera år jobbat som Gruppträningschef på KMTi.
Magda är en uppskattad instruktör som brinner för att motivera och inspirera till träning. Hon älskar att se träningsglädjen och energin hos sina deltagare. Hon är alltid supertaggad över att få resa iväg med alla härliga träningsgrupper!


Madde arbetar som gruppträningsinstruktör hos KMTi och leder bla. Step Mix, Cardio Moves, Cardio HIT och styrkeklasser. Det är alltid fullt ös på Maddes klasser och hon sprider otroligt mycket glädje och energi Madde är instruktören som med ett leende på läpparna får dig att ta i det lilla extra.

Linda är leg sjukgymnast och vidareutbildad till Certifierad Idrottsmedicinsk Fysioterapeut. Linda har en bakgrund som elitfotbollsspelare och har efter avslutad karriär varit medicinskt ansvarig inom olika lagidrotter. Hon har under flera år varit sjukgymnast för herrlandslaget i innebandy. Linda är full av energi och hennes drivkraft är att hålla ung/gammal, elit som motionär skadefri i sin träning.

KMTi AB är ett friskvårdsföretag som har funnits sedan 1983. År 2013 startade de upp dotterbolaget KMTi Träningsresor AB som varje år arrangerar flertalet Träningsresor runt om i Världen. För att se mera bilder och läsa mer om deras resor så besök www.kmtitraningsresor.se
Kontaktperson är Magda och du når henne på traningsresor@kmti.se

Status:
Fullt

Schema