Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Jadranka hotels****

När ni bokar Jadranka hotels  kommer ni att bo på ett av våra mycket fina hotell Punta, Aurora eller Vespera. Alla dessa boenden är fyrstjärniga med mycket hög standard och belägna i vackra miljöer. Att de är omtyckta och populära råder det ingen tvekan om; många av våra resenärer vill återvända till både ön Losinj i sig och till 'sitt' hotell.

Hotell Punta är ett trevligt 4-stjärnigt hotellkomplex med bekväma, fräscha rum. Hotellet ligger på en grön platå vid havet med vacker utsikt över havet och staden Veli Losinjs hamn. Med sin fina spa avdelning, inomhus- och utomhuspool samt vackra omgivningar är hotellet perfekt för en aktiv semester.

Hotell Auroa. Den som vill vara aktiv på semestern kommer att trivas på fyrstjärniga Hotell Aurora, som helrenoverades 2008, och kan erbjuda en uppsjö av aktiviteter. I och runt hotellet finns det gott om aktiviteter så som bowling, minigolf, bordtennis och hela 8 tennisbanor med tillhörande tennisskola.

Hotell Vespera är det perfekta familjehotellet. Här finns internationella barnklubbar för olika åldrar och en mängd underhållning för barnen i form av lekrum och lekplatser. Hotellet erbjuder även uthyrning av bl.a. barnvagnar och värmare för nappflaska. I matsalen finns en trevlig "minimatsal" för barnen och avdelning för att förbereda mat för de minsta.

Du kan läsa mer om varje hotell genom att skriva in hotellnamnet i sökrutan på vår hemsida.

Rummen


Fina dubbelrum för två personer. Ni kan välja mellan parkutsikt eller delvis havsutsikt (mot extra kostnad). Alla rum har balkong, badrum med dusch, satellit-tv, samt telefon.

Bad

Alla hotell har fint poolområde med solstolar/solskydd med utsikt över havet.

Måltider

Frukost ingår. Halvpension eller helpension kan köpas till.