Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Träningsresor på hotell Punta****

Hotell Punta är ett trevligt 4-stjärnigt hotellkomplex med bekväma, fräscha rum. Hotellet ligger på en grön platå vid havet med vacker utsikt över havet och staden Veli Losinjs hamn. Med sin fina spa avdelning, inomhus- och utomhuspool samt vackra omgivningar är hotellet perfekt för en aktiv semester.

Hotellets höjdpunkt är den specialdesignade ”vitalitets-zonen” med inomhus- och utomhuspool, relaxavdelningen, wellness och skönhets-behandlingen och allt annat man vill skämma bort sig med. Specialkomponerade vitalitetsprogram erbjuds, liksom även tillgång till läkare.

De fina dubbelrummen för två personer har en extrasäng för en person. Här väljer man mellan parkutsikt eller delvis havsutsikt. Alla rum har balkong, badrum med dusch, satellit-tv och telefon.

Frukost ingår, och på restaurang Olea erbjuds lunch och middag tillagad på de finaste ingredienserna av högsta kvalitet. Hotell Punta är känt för att servera vällagad och balanserad mat som tillagats efter öns egna traditionella recept.

Rummen

Fina dubbelrum för två personer samt en extrasäng för en person. Ni kan välja mellan parkutsikt eller delvis havsutsikt.  Alla rum har balkong, badrum med dusch, satellit-tv, samt telefon.

Bad

Hotell Punta har ett fint poolområde med solstolar/solskydd, bubbelpool i spa avdelningen. Inbjudande och badvänliga klippor i närheten av hotellet.

Måltider

Frukost ingår. Halvpension eller helpension kan kö pas till med reservation för vissa delar av året.

Barnrabatt

Vid bokning via internet erhålles barnrabatt vid bokning av två vuxna och ett barn upp till 12 år. Barnrabatten visas i bokningssteg 3.

Övrigt

Valutaväxling, Presentbutik och Tidningskiosk, Internetavdelning, Inomhuspool, Utomhuspool, Spa & Skönhetscenter, Bastu/ Ångbad, Massage, Solarium, Tennisbanor, Uthyrning av cyklar, Restaurang, Parkering, Bar, Daglig underhållning för vuxna och barn. Bekräftelse skickas till kund direkt vid bokning av paketresa. Dock har Travea på sig 48 timmar under vardagar samt 72 timmar under helg och röda dagar att bekräfta boendet då fullbokningar kan ske och alternativa boenden erbjuds. Vid fullbokat meddelas detta via mail med förslag på annat boende.

Avgångar & priser

Filter
Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
3/9 Köpenhamn Friskis&Svettis Lomma, Köpenhamn - Ön Losinj, Hotell Punta Mer än 8 11 690:- Boka
3/9 Köpenhamn Friskis&Svettis Lund, Köpenhamn - Ön Losinj, Hotell Punta Mer än 8 11 690:- Boka
Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
10/9 Köpenhamn Friskis&Svettis Malmö - Ön Losinj, Hotell Punta Mer än 8 11 190:- Boka
Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
17/9 Göteborg My Studio, Göteborg - Pula, Ön Losinj, Hotell Punta Mer än 8 11 490:- Boka
17/9 Göteborg The Gremlin Society, Göteborg - Pula, Ön Losinj, Hotell Punta Mer än 8 11 990:- Boka
Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
24/9 Stockholm Arlanda Helenes Hälsorum, Stockholm Arlanda - Pula, Losinj, Hotell Punta Mer än 8 13 290:- Boka