Hotel Bellevue*****

Femstjärniga Bellevue är kronjuvelen, ett nyrenoverat hotell direkt vid havet och med allt som kan behövas för en perfekt semester. Här finns en spaavdelning, inom- och utomhuspool, flera restauranger och barer. De eleganta dubbelrummen är luftiga och fräscha och alla rum har badrum, luftkonditionering, internet, satellit-tv, telefon, minibar och säkerhetsbox.


Stranden ligger direkt framför hotellet med parasoller och solsängar för hotellets gäster. Inomhuspoolen har uppvärmt havsvatten. Utomhuspool med havsvatten, solområde och poolbar.

En imponerande frukostbuffé ingår och serveras i den fina hotellrestaurangen. À la carte-restaurang, lounge bar och spa bar står också till förfogande.


Rummen

Snygga, luftiga och fräscha dubbelrum. Rummen har badrum, luftkonditionering, internet, satellit-tv, telefon, minibar samt säkerhetsbox.

Bad

Inomhuspool med uppvärmt havsvatten. Utomhuspool med havsvatten, solområde och poolbar. Stranden finner ni framför hotellet med parasollar och solsängar för hotellets alla gäster. 

Måltider

Frukostbuffé ingår och serveras i den fina hotellrestaurangen. En a la carte restaurang, lounge bar och en spa bar står också till förfogande.

Barnrabatt

Eventuella barnrabatter visas i bokningssteg 3.

Övrigt

Valutaväxling, tvättservice, presentbutik och tidningskiosk, bagageförvaring, sportaktiviteter i närheten, spa kliniken. Bekräftelse skickas till kund direkt vid bokning av paketresa. Dock har Travea på sig 48 timmar under vardagar samt 72 timmar under helg och röda dagar att bekräfta boendet då fullbokningar kan ske och alternativa boenden erbjuds. Vid fullbokat meddelas detta via mail med förslag på annat boende.

 

Utflykt till Susar

Ön Losinj tillsammans med öarna runt omkring sig formar en unik skärgård i Adriatiska havet. På denna sköna båtresa kom- mer du bekanta dig med Losinjs kust och avlägsna öar samt med en av de vackraste öarna i hela Adriatiska havet – ön Susak.

Susak är en enastående ö både vad det gäller utseende men också uppkomst. På en platta av kalksten har vindarna blåst upp lager av fin gul sand. Människor på ön har alltid planterat vass runt om sina gårdar som borrade sig djupt in i marken i sökandet efter vatten och på det viset skyddades marken från erosion.

Organiseras av Scandjet i samarbete med lokal partner.

INGÅR: båttur, guide, tranfer
BRA ATT VETA: Bra att ha bekväma promenadskor. Ta

med badkläder, handduk, vatten och hatt. Tänk på att ta med solskydd när ni vistas längre stunder på öppet hav.

PRISPERPERSON: 240 sek 


* Tiden för denna utflykt är cirka 5 timmar.

Minsta antal personer är 30.