EGG-resor med Holck-Clausen Träning & Hälsa

Nu är det dags att återvända till underbara Kroatien och vackra Losinj för ännu en träningsresa. Det blir vår 11:e träningsresa och den 5:e och 6:e till Losinj. Att träna på semestern är inte bara hälsosamt, det är roligt, utmanande och ger dig många nya vänner, glada tillrop och massor av motivation att ta med dig hem. Vi mixar träning, sol och bad med god mat, skratt och sociala aktiviteter. Kom hem med ny inspiration och i ännu bättre form!

På resan kommer vi bo på det härliga hotell Aurora. Mer infomation om hotellen finner du längre ner på sidan.

Jag heter Helena Holck-Clausen och är en pigg, glad och energifylld kvinna mitt i livet. Jag är cert. Kost-och träningskonsult och arbetar som personlig tränare och kostrådgivare i mitt företag Holck-Clausen Träning & Hälsa. Jag älskar att sprida energi omkring mig och gör allt för att skapa träningsmagi och glädje på mina resor, pass och med mina klienter. Min träningsfilosofi är ganska enkel - Det ska vara roligt, varierande, utmanande och ge massor av ny energi.

Mina träningsresor brukar vara väldigt uppskattade och den röda tråden under träningsveckorna är alltid EGG = ENERGI, GLÄDJE och GEMENSKAP. Alla är välkomna, oavsett ålder och träningsnivå. Eftersom att jag och mina kollegor alla är på plats för din skull så hittar vi en träningsform just för dig.

Med mig på resan har jag dessutom grymma instruktörer som kompletterar träningsprogrammet och upplevelsen för deltagarna ytterligare. Vi kommer att erbjuda ett varierat utbud av fysiska aktiviteter där du själv väljer det som passar dig!

Mikael Kjellberg

Mikael är en glad prick som har nära till skratt. Han har varit med på nästan alla mina resor och är min högra hand och stöttepelare. Micke är en omtyckt instruktör i högintensiva klasser så som Cirkelträning och Tabata. Dessutom är ha en väldigt duktig löpare och kommer att inspirera dig att ta din löpning till nästa nivå. Vill du lära dig att vända negativa tankar till positiva är Micke ett levande exempel på att det funkar. Låt dig inspireras!

Linda Huss

Linda är en underbar människa och instruktör som ser alla, sprider massor av energi och glädje men som även kan inge lugn, harmoni och trygghet. Allt ifrån de galnaste energiklasserna till lugna balans/stretch/ meditationsklasser. Hennes träningsfilosofi är att träningen är ett sätt att få oss att slappna av och att komma igång. Träningen skapar en plats där vårt mentala jag och vårt fysiska jag kan mötas och hjälpa varandra att bli starkare. Hon älskar att instruera och se sina deltagare bli starkare, övervinna sig själva, våga och växa!

Status:
Fullt

Hotell Aurora

Den som vill vara aktiv på semestern kommer att trivas på fyrstjärniga Hotell Aurora, som kan erbjuda en uppsjö av aktiviteter. I och runt hotellet finns det gott om aktiviteter så som bowling, minigolf, bordtennis och hela 8 tennisbanor med tillhörande tennisskola.


Nedanför hotellet ligger badvänliga klippor som är perfekta för sol och bad i det rena och klara vattnet. I närheten ligger också två barnvänliga kiselstenstränder. Hotellet har även både utomhus- och inomhuspool med havsvatten. Spaanläggningen Laurus SlowSPA är synnerligen inbjudande med många sköna behandlingar. Aurora har inte mindre än tre restauranger direkt vid havet och en utmärkt bufférestaurang för hotellets gäster.

Rummen är rymliga, ljusa och modernt inredda dubbelrum med möjlighet för extrasäng passande för barn upp till 12 år. Balkong, luftkonditionering, satellit-TV, minibar, telefon, hårtork, säkerhetsbox och gratis internet ingår. Välj mellan parkutsikt eller havsutsikt. Till centrum promenerar man på 20 minuter genom väldoftande och grön skog.