Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Helénes Hälsorum

Hälsoresa

Losinj i Kroatien – En oas av läkande Natur…

Det kommer bli en vecka fylld av upplevelser för alla våra sinnen.

2019-09-23 – 2019-09-30

Tillsammans på den fantastiska ön Losinj  ” Island of vitality” kommer vi svettas, skratta och umgås.  
Denna ö är den perfekta platsen för träning och återhämtning för kropp och själ. I ett skönt och behagligt klimat, på vackra platser och med kristallklart vatten finns alla förutsättningar för att vi ska få en fantastisk och underbar vecka.

Vi kommer att bo på Hotell Punta. Ett trevligt 4-stjärnigt hotellkomplex med bekväma, fräscha rum. Hotellet ligger på en grön platå vid havet och har en vacker utsikt över havet och staden Veli Losinjs hamn. Med sin fina spa avdelning, inomhus- och utomhuspool samt vackra omgivningar är hotellet perfekt för en aktiv semester.

Målet med resan är att vi ska MÅBra, ha en fantastiska vecka tillsammans och kanske våga testa något nytt och utmana oss själva utan att känna prestation.

I priset ingår flyg från Skavsta, transfer, del i dubbelrum samt halvpension, exl dryck. Minst tre -fyra schemalagda träningspass om dagen, tillgång till gym och SPA/ relax avdelning.

Vi blandar mellan följande. Yin Yoga, Medicinsk Yoga, QiGong, Pilates, Cirkelpass Styrka, Afrodance, TRX, Vattengympa, Stavgång, Intervallpass.

Pris: 10 390 kr                    

Enkelrumstillägg 2 500 kr
Anmälningsavgift: 2500 kr betalas 7 dagar efter bokningsbekräftelsen
Med på resan som instruktörer och ledare är:

Heléne Strandberg: PT & Hälsocoach

Stefan Strandberg: Inspiratör

Mer information och länk till anmälan finns på vår hemsida www.heleneshalsorum.se

 

Status:
Fullt