Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Helénes Hälsorum

Hälsoresa

 

Det kommer bli en vecka fylld av upplevelser för alla våra sinnen.

Tillsammans i den lilla charmiga Marbella kommer vi svettas, skratta och umgås.  
Denna omgivning med vackra palmer och havsdoft är den perfekta platsen för träning och återhämtning för kropp och själ. I ett skönt och behagligt klimat, på vackra platser och med kristallklart vatten finns alla förutsättningar för att vi ska få en fantastisk och underbar vecka.

Vi kommer att bo på Hotell BlueBay Banus. Vackra Hotel Blue Bay Banús ligger i en stor grönskande trädgård nära sandstranden och havet endast en kilomenter väster om yachthamnen Puerto Banús. Här erbjuds ett bekvämt boende i vackert dekorerade dubbelrum med terrass.

Målet med resan är att vi ska MÅBra, ha en fantastiska vecka tillsammans och kanske våga testa något nytt och utmana oss själva utan att känna prestation.

Vi blandar mellan följande. Yin Yoga, Medicinsk Yoga, QiGong, Pilates, Cirkelpass Styrka, Afrodance, TRX, Vattengympa, Stavgång, Intervallpass.

Pris: 10 790 kr I priset ingår flyg från Skavsta, transfer t/r i Sverige samt all transfer i Spanien, del i dubbelrum samt halvpension, exl dryck. Minst tre -fyra schemalagda träningspass om dagen, tillgång till gym, SPA/ relaxavdelning och en goodiebag med tröja och vattenflaska m.m, tröjstorlek väljer ni i bokning steg 3.     

Enkelrumstillägg 2 500 kr
Anmälningsavgift: 2500 kr betalas 7 dagar efter bokningsbekräftelsen

Med på resan som instruktörer och ledare är:

Heléne Strandberg: PT & Hälsocoach

Stefan Strandberg: Inspiratör


Samt en extra instruktör

Mer information och länk till anmälan finns på vår hemsida www.heleneshalsorum.se