Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Helénes Hälsorum

Hälsoresa

Petrcane i Kroatien – En oas av läkande omgivningar…

Det kommer bli en vecka fylld av upplevelser för alla våra sinnen.

2020-05-14 – 2020-05-21

Tillsammans i den lilla charmiga och pittoreska byn Petrcane kommer vi svettas, skratta och umgås.  
Denna omgivning med vackra pinjeträd och havsdoft är den perfekta platsen för träning och återhämtning för kropp och själ. I ett skönt och behagligt klimat, på vackra platser och med kristallklart vatten finns alla förutsättningar för att vi ska få en fantastisk och underbar vecka.

Vi kommer att bo på Hotell Pinija. Ett trevligt 4-stjärnigt hotellkomplex med bekväma, fräscha rum. Hotellet ligger på en landtunga ut i vattnet med vacker utsikt över havet och med närheten till den lilla historiska staden Nin. Med sin fina spaavdelning, inomhus- och utomhuspool samt vackra omgivningar är hotellet perfekt för en aktiv semester.

Målet med resan är att vi ska MÅBra, ha en fantastiska vecka tillsammans och kanske våga testa något nytt och utmana oss själva utan att känna prestation.

Vi blandar mellan följande. Yin Yoga, Medicinsk Yoga, QiGong, Pilates, Cirkelpass Styrka, Afrodance, TRX, Vattengympa, Stavgång, Intervallpass.

Pris: 10 790 kr I priset ingår flyg från Skavsta, transfer t/r i Sverige samt all transfer i Kroatien, del i dubbelrum samt halvpension, exl dryck. Minst tre -fyra schemalagda träningspass om dagen, tillgång till gym, SPA/ relaxavdelning och en goodiebag med tröja och vattenflaska m.m, tröjstorlek väljer ni i bokning steg 3.     

Enkelrumstillägg 2 500 kr
Anmälningsavgift: 2500 kr betalas 7 dagar efter bokningsbekräftelsen

Med på resan som instruktörer och ledare är:

Heléne Strandberg: PT & Hälsocoach

Stefan Strandberg: Inspiratör


Samt en extra instruktör

Mer information och länk till anmälan finns på vår hemsida www.heleneshalsorum.se

Status:
Fullt