Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Friskis&Svettis Vänersborg

Följ med Friskis&Svettis Vänersborg till Kroatien och hälsans ö Losinj 21-28 maj och njut av vacker natur, kristallklart vatten, god mat samt lyxigt boende.

Unna dig en härlig må-bra-vecka på SPA-hotellet Punta. I vacker natur och härlig miljö bjuds dagligen ett brett utbud av träning, du väljer själv intensitet och antal pass. Träningsschemat funkar för dig som vill vara aktiv hela dagen eller för dig som väljer godbitarna som faller dig i smaken.

Starta dagen med yoga eller stavgång längs med havet, kanske även ett morgondopp i det turkosa vattnet före frukost. Fortsätt sen dagen med fler ledarledda pass som, cirkelfys, jogging, jympa,vandring mm

Eller ta en vilodag och välj att softa vid poolen med en god bok och umgås med goda vänner. Du väljer själv vad du vill göra, alla deltar utifrån sina egna förutsättningar.

Förutom träning lockar också sol, bad och hotellets egen SPA-avdelning med möjlighet till olika behandlingar. Här har du chansen att skämma bort dig själv och njuta av ledigheten.

Passa på att upptäcka ön på egen hand. Här möts du av en vacker grön ö med härliga promenadstråk, cykel/vandringsleder, tennisbanor mm och självklart finns både klippor och stränder som inbjuder till sköna dopp i det klara havet. Ön är en perfekt semesterö för dig som älskar natur och friluftsaktiviteter vid sidan om sol och bad.

Ge dig själv en tidig start på sommaren

Vi garanterar dig en härlig må - bra - vecka tillsammans med oss.

Saknar du en rumskamrat? Maila info@travea.se så hjälper vi dig att finna någon att bo med.

Status:
Fullt

Preliminärt träningsschema