Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Friskis&Svettis Kungälv/Ale

Häng med på träningsresa 2020!

Mer information kommer inom kort

Nu är det dags igen! Vi reser till kroatiska pärlan Losinj för en träna- och må-bra-vecka. Vi väljer att återvända till ön, helt enkelt för att orten är en fantastisk plats för träning och sköna upplevelser. Här väntar behagligt klimat, havsnära motionsleder, vacker miljö och turkost, klart vatten.

Under veckan bjuder vi på varierad träning från vårt utbud. Både lättare och tuffare, dansant och rakt, livligt och med inre lugn – en skön blandning helt enkelt. Alla som gillar träning kan hänga med. Bestäm själv hur mycket du vill delta. Förutom träning lockar sol, bad och hotellets SPA-avdelning med möjlighet till olika behandlingar. Det finns även möjlighet att hyra cykel för den som vill upptäcka lite mer av ön.

Vi bor på det 4-stjärniga SPA-hotellet Aurora där rummen är rymliga, ljusa och modernt inredda. Balkong, luftkonditionering, satellit-TV, minibar, telefon, hårtork, säkerhetsbox och gratis wifi ingår.

Hotellet har ett fantastiskt läge precis vid havet där det finns både klippor och kiselstensstränder. Hotellet har både utomhus- och inomhuspool med havsvatten, gym och flera träningsytor. Aurora har inte mindre än tre restauranger direkt vid havet, och till centrum med ytterligare restaurangutbud promenerar man på 20 minuter genom grön väldoftande skog.

Destination/resmål: Ön Losinj, Kroatien
Begränsat antal platser: max 50 st
Boende: del i dubbelrum på parksida.
Resdagar: 11 – 18 september 2020 fredag till fredag.
Avresa: Göteborg, Avresetid 16:35 Beräknad ankomst 19:10.
Hemresa: Pula, Avresetid 09:40 Beräknad ankomst 12:15.
Träningsansvarig: Friskis&Svettis Kungälv/Ale
Researrangör/ansvarig: Travea
Avreseort: Göteborg
Ankomstort: Pula (total restid Göteborg-Losinj ca 5 timmar. Flygtid 2 timmar 40 minuter ssamt transfer med buss och färja 3 timmar.)
Pris: 11 290 kr/person. I priset ingår Flyg t/r Göteborg – Pula, transfer med buss och färja t/r till ön Losijn, del i dubbelrum, halvpension (frukost- och lunchbuffé) samt gym och träningspaket. Samtliga gäster omfattas av den svenska paketreselagen.
Enkelrumstillägg: 2500 kr
Resan är öppen för: Medlemmar i Friskis Kungälv/Ale.


Övriga frågor om resan vänligen kontakta Travea på info@travea.se eller ring 031 - 47 05 80