Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Friskis&Svettis - Linköping

Träningsresa till Kroatien

Häng med Friskis Linköping till underbara Kroatien till våren.

Häng med Friskis Linköping till Losinj, en ö i Kroatien som förutom sol och bad erbjuder vacker natur, kristallklart turkost vatten, mysiga vikar, naturnära motionsleder och närhet till små pittoreska hamnbyar. Den vackra miljön gör helt enkelt Losinj till en fantastisk plats för träning och sköna upplevelser.


Du reser tillsammans med andra träningsintresserade motionärer och ledare från Friskis Linköping. Du erbjuds dagligen ett antal varierade pass och träningsmöjligheter fördelade över morgon, förmiddag och eftermiddag. Du väljer själv hur mycket och hur hårt du vill träna. Kanske startar du dagen med skön rörlighet eller en joggingtur längs havet för att sedan delta i ett jympapass och ett pass i gymmet eller kanske chilla vid poolen med en god bok. Förutom Friskis träningsutbud finns också möjligheter till träning och aktiviteter på egen hand så som cykel, vandring, tennis, bordtennis, bowling, minigolf och snorkling. Du kommer få ett mer detaljerat schema över passen framöver.


Vi bor på det 4-stjärniga SPA-hotellet Aurora där rummen är rymliga, ljusa och modernt inredda. Balkong, luftkonditionering, satellit-TV, minibar, telefon, hårtork, säkerhetsbox och gratis wifi ingår.

Hotellet har ett fantastiskt läge precis vid havet där det finns både klippor och kiselstensstränder. Hotellet har både utomhus- och inomhuspool med havsvatten. Aurora har inte mindre än tre restauranger direkt vid havet och till centrum med ytterligare restaurangutbud promenerar man på 20 minuter genom väldoftande och grön skog.


Destination/resmål: Ön Losinj, Kroatien
Begränsat antal platser: max 70 st
Boende: del i dubbelrum på parksida.
Resdagar: 18 – 25 maj 2020, måndag till måndag.
Träningsansvarig: Friskis Linköping
Researrangör/ansvarig: Travea
Avreseort: Skavsta
Ankomstort: Rijeka (total restid Skavsta-Losinj ca 5 timmar)
Pris: 10 900 kr/person. I priset ingår Flyg t/r Skavsta – Rijeka, transfer med buss till skavsta samt transfer och färja t/r till ön Losijn, del i dubbelrum, halvpension (frukost och middag), miljökompensering för flygresan samt gym och träningspaket. Samtliga gäster omfattas av den svenska paketreselagen.
Enkelrumstillägg: 2500 kr
Resan är öppen för: Medlemmar i Friskis Linköping.
Resan är miljökompenserad

Övriga frågor om resan vänligen kontakta Travea på info@travea.se eller ring 031 - 47 05 80
För frågor om Friskis och träningen är du välkommen att höra av dig till lotta@linkoping.friskissvettis.se eller gunilla@linkoping.friskissvettis.se