Friskis & Svettis Partille

Häng med Friskis&Svettis Partille till hälsans ö Losinj i Kroatien 28 maj till 4 juni - 2019

Vi ser fram emot en toppenvecka där vi ska hämta ny energi, träna, äta gott, umgås och ha roligt.

Losinj är en ö med vacker natur, kristallklart vatten, mysiga vikar och naturnära motionsleder. Den vackra miljön gör Losinj till en fantastisk plats för träning, upplevelser och avkoppling.

Du bjuds dagligen ett brett utbud av träning allt från Yoga och softpass till våra mest intensiva pass, alla med utbildade Friskisledare. Du väljer själv antal pass och intensitet under veckan. Alla deltar utifrån sina förutsättningar.
Starta dagen med ett skönt Yogapass med soluppgången som kuliss, Stavgång, Jympa eller ett tufft styrkepass längs havet, kanske ett dopp i det smaragdgröna vattnet före frukost. Fortsätt sen dagen med fler av våra ledarledda pass eller koppla av vid poolen med en god bok och umgås med goda vänner.

Förutom träning lockar också sol, bad och hotellets egen SPA-avdelning med möjlighet till olika behandlingar. Här har du chansen att skämma bort dig själv och njuta av ledigheten.
Passa på att upptäcka ön på egen hand med härliga promenadstråk, cykel/vandringsleder, tennisbanor mm.

Du bor på hotell Punta som erbjuder två utomhuspooler, inomhuspool, spaavdelning, gym, hälsosam och varierad kost. Här har du bästa förutsättningarna för en fantastisk vecka.
För att ladda upp maximalt inför resan kommer vi ha reseträffar med träning, info
och fokus på gemenskap.

Destination och resmål: Ön Losinj, Kroatien
Boende: Del i dubbelrum på 4-stjärniga hotell Punta. Enkelrumstillägg 2 500 kr.
Resdagar: 28 maj till 4 juni 2019
Träningsansvarig: F&S Partille
Researrangör/ansvarig: Travea
Avreseort: Göteborg
Ankomstort: Rijeka, 2 h 15 min flygtid. Båttur till ön Losinj, 2 timmar.
Pris: 10 990 kr. I priset ingår flyg t/r Göteborg – Rijeka, transfer med buss och färja t/r till ön Losinj, del i dubbelrum, halvpension (frukost- och middagsbuffé) samt gym och träningspaket. Samtliga gäster omfattas av den svenska paketreselagen.
Enkelrumstillägg: 2 500 kr
Vill du veta mer gällande träningen är du välkommen att kontakta Therese Anklev-Carlier på 031-303 46 83 eller therese.ac@partille.friskissvettis.se.


Övriga frågor om resan vänligen kontakta Travea på info@travea.se eller ring 031 - 47 05 80

Status:
Fullt