Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Friskis & Svettis Norrköping

Häng med oss på en härlig medlemsresa till Losinj i Kroatien 21-28 maj 2019

Följ med Friskis&Svettis Norrköping på en härlig må bra-resa till ön Losinj för att hämta ny energi, träna, äta och dricka, umgås och ha roligt. Ön Losinj är ett sol- och badparadis, en av Kroatiens största öar som erbjuder vacker natur med kristallklart turkost vatten, mysiga vikar, naturnära motionsleder och närhet till två små pittoreska hamnbyar, Veli och Mali. Den vackra miljön gör helt enkelt Losinj till en fantastisk plats för träning och upplevelser.

Du reser tillsammans med andra träningsintresserade motionärer och ledare från Friskis Norrköping. Träningsschemat erbjuder dig ett brett utbud med varierat innehåll spritt över morgon, förmiddag och eftermiddag. Förutom Friskis träningsutbud finns det också möjlighet till träning och aktiviteter på egen hand så som cykel, vandring, tennis- och bordtennis, bowling, minigolf, snorkling och gym. All form av träning är självklart frivillig - du själv väljer hur mycket och hur hårt du vill träna. Eller om du vill chilla vid poolen med en god bok och ha en vilodag.

Vi bor på det 4-stjärniga SPA-hotellet Aurora där rummen är rymliga, ljusa och modernt inredda. Balkong, luftkonditionering, satellit-TV, minibar, telefon, hårtork, säkerhetsbox och gratis internet ingår. Hotellet har ett fantastiskt läge precis vid havet där det finns både klippor och två kiselstensstränder. Hotellet har även både utomhus- och inomhuspool med havsvatten. Aurora har inte mindre än tre restauranger direkt vid havet och till centrum promenerar man på 20 minuter genom väldoftande och grön skog till ytterligare restaurangutbud.

Destination/resmål: Ön Losinj, Kroatien
Begränsat antal platser: max 60 st
Boende: del i dubbelrum på parksida.
Resdagar: 21-28 maj 2019, tisdag till tisdag
Träningsansvarig: Friskis&Svettis Norrköping
Researrangör/ansvarig: Travea
Avreseort: Norrköping
Ankomstort: Rijeka (total restid Norrköping-Losinj ca 5 timmar)
Pris: 11 495 kr/person. I priset ingår Flyg t/r Norrköping – Rijeka, transfer med buss och färja t/r till ön Losijn, del i dubbelrum, halvpension (frukost- och lunchbuffé) samt gym och träningspaket. Samtliga gäster omfattas av den svenska paketreselagen.
Enkelrumstillägg: 2500 kr
Resan är öppen för: Medlemmar i Friskis Norrköping


Övriga frågor om resan eller bokning vänligen kontakta Travea på info@travea.se eller ring 031 - 47 05 80

FULLT? Skriv upp dig på väntelistan genom att skicka ett mail med namn och mobilnummer till malin@nrk.friskissvettis.se

Status:
Fullt