Friskis&Svettis Lomma

Kickstarta sommaren med oss!

I priset ingår: Buss från Lomma, direktflyg Kristianstad, transfer, träning med Friskis&Svettis Lomma, boende på hotell Punta, frukost och middag.

Följ med Friskis&Svettis Lomma till Kroatien och hälsans ö Losinj 28 maj - 4 juni och njut av vacker natur, kristallklart vatten, god mat samt lyxigt boende.

Unna dig en härlig träningsvecka på SPA-hotellet Punta. I vacker natur och härlig miljö erbjuds du dagligen ett brett utbud av träning. Träningsschemat funkar för dig som vill vara aktiv hela dagen eller för dig som väljer godbitarna som faller dig i smaken.

Starta dagen med ett skönt pass i soluppgången, en löptur, eller varför inte stavgång längs med havet, kanske även ett morgondopp i det turkosa vattnet före frukost. Välj därefter mellan en stor variation av pass som bjuder på alltifrån funktionell träning med explosiv styrka, uthållig kondition och skön rörlighet. Eller träning som får dig att släppa loss eller skärpa fokus och stressa av.  

Vi kör olika pass från vårt vanliga friskisutbud, löpskola, styrkepass på stranden, vi leker och umgås i tävlingar så som mästarnas mästare etc.

Eller bara koppla av och ta en vilodag, välj att softa vid poolen med en god bok och umgås med goda vänner.

Förutom träning och utflykter lockar också sol, bad och hotellets egen SPA-avdelning med möjlighet till olika behandlingar. Här har du chansen att skämma bort dig själv och njuta av ledigheten.

Passa på att upptäcka ön på egen hand. Här möts du av en vacker grön ö med härliga promenadstråk, cykel/vandringsleder, tennisbanor mm och självklart finns både klippor och stränder som inbjuder till sköna dopp och snorkling i det klara havet. Ön är en perfekt semesterö för dig som älskar natur och friluftsaktiviteter vid sidan om sol och bad.

Vi bor på hotell Punta som erbjuder två utomhuspooler, inomhuspool, spaavdelning, gym, hälsosam och varierad kost. Här har du bästa förutsättningarna för en fantastisk vecka. Punta ligger med fantastiskt läge precis vid havet och på bekvämt promenadavstånd från torget/hamnen i Veli Losinj. Rummen är rymliga, ljusa och modernt inredda. Balkong, luftkonditionering, satellit-TV, minibar, telefon, hårtork, säkerhetsbox och gratis wifi ingår.

Ge dig själv en tidig start på sommaren

Vi garanterar dig en härlig vecka tillsammans med oss.

Destination/resmål Ön Losinj, Kroatien
Begränsat antal platser max 40 personer
Hotell  Hotell Punta, 4-stjärnigt SPA hotell beläget vid havet
Boende del i dubbelrum. Tillägg för enkelrum 2 500 kr (antalet enkelrum är begränsat)
Resdagar 28 maj - 4 juni 2019, tisdag-tisdag
Träningsansvarig Friskis&Svettis Lomma
Researrangör Travea
Avreseort Lomma Friskis / Kristianstad
Ankomstort Rijeka (total restid Kristianstad-Losinj ca 5 timmar)
Pris 11.490 kr/person. I priset ingår direktflyg t/r Kristianstad/Rijeka, transfer med buss och färja t/r Losinj, inkvartering på Hotell Punta, del i dubbelrum, halvpension (frukost och middag).
Anmälningsavgift 2 500 kr betalas inom 7 dagar efter bokningsbekräftelse.
Slutbetalning sker senast 40 dagar innan avresa.

Status:
Fullt