Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Friskis&Svettis Kungsbacka

Förläng sommaren med en träningsvecka i Kroatien 25 september – 2 oktober 2020!

I höst arrangerar vi på Friskis&Svettis Kungsbacka återigen en härlig Träningsresa! Vi väljer att resa till kroatiska pärlan Losinj för en träna-och må-bra-vecka. En fantastisk plats för träning och rekreation med behagligt klimat, havsnära motionsleder, vacker miljö och kristall vatten. Vi njuter av härlig träning, god mat samt lyxigt boende  på SPA-hotellet Punta. Vill du följa med?!

I vacker natur och härlig miljö bjuds du dagligen på ett smörgåsbord av träning där du själv väljer hur mycket och hur hårt du vill träna. Kanske startar du dagen med ett yogapass, en joggingtur eller ett morgondopp i havet för att under eftermiddagen delta i jympa, dans, spinning eller ett skivstångspass. Eller så har du en vilodag och väljer att bara ta det lugnt vid poolen med en god bok. Både otränad och tränad kan hänga med - du bestämmer själv hur du vill göra och deltar utifrån dina förutsättningar. Förutom träning lockar också sol och bad, utflykter i omgivningen och inte minst hotellets pooler, gym och fina SPA-avdelning med möjlighet till olika behandlingar. Passa även på att upptäcka ön på egen hand; här möts du av en vacker grön ö med härliga promenadstråk, cykel/vandringsleder, tennisbanor med mera. Här har du bästa förutsättningarna för en fantastisk vecka!

Träningsschemat för veckan kommer att publiceras här.

Hotellet

Vi bor på 4-stjärniga SPA-hotellet Punta med fantastiskt läge precis vid havet och på bekvämt promenadavstånd från torget/hamnen i Veli Losinj. Hotellets eget poolområde nyttjar du fritt som gäst och på plats blir du väl omhändertaget av personal och ledare.

Destination/resmål Ön Losinj, Kroatien
Begränsat antal platser max 50 personer
Hotell  Hotell Punta, 4-stjärnigt SPA hotell beläget vid havet
Boende del i dubbelrum. Tillägg för enkelrum 2 500 kr (antalet enkelrum är begränsat)
Resdagar 25 september - 2 oktober 2020, fredag-fredag
Träningsansvarig Friskis&Svettis Kungsbacka
Researrangör Travea
Avreseort Göteborg/Landvetter
Ankomstort Pula (total restid Göteborg-Losinj ca 6 timmar)
Pris 10.990 kr/person

I priset ingår direktflyg t/r Landvetter/Pula, transfer med buss och färja t/r Losinj, inkvartering på Hotell Punta, del i dubbelrum, halvpension (frukost och middag) samt träningspaket. Erforderliga garantier finns ställda hos kammarkollegiet. Samtliga gäster omfattas av den svenska paketreselagen.
Anmälningsavgift 3 100 kr betalas inom 7 dagar efter bokningsbekräftelse.
Slutbetalning sker senast 50 dagar innan avresa.
Resan är bokningsbar fr o m nu och fram t o m 17 februaril 2020 där efter är resan endast bokningsbar i mån av plats. Antalet platser är begränsat så boka snart om du vill resa med oss!


Vandring

Vi planerar för en vandring med lokal guide under vår vecka. Du behöver vara i form för att orka vandra i kuperad och bitvis stenig terräng i ca 3 timmar. Skor med stadig och grov sula rekommenderas.
Vill du veta mer gällande träningen är du välkommen att kontakta Katarina Stenwreth på 0709-69 00 96 eller katarina@fskba.se

För övriga frågor om resan vänligen kontakta Travea på info@travea.se eller ring 031-47 05 80