Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Friskis&Svettis Järfälla

Följ med oss på årets roligaste träningsvecka!

Vi upprepar succén från Kroatien 2019 och åker på ännu en träningsresa. Denna gång hälsar vi er välkomna till Rhodos!

Det blir en rolig vecka tillsammans där vi erbjuder ett brett utbud av olika träningspass. Du kommer att få möjlighet att utmana dig själv, stärka upp din kropp, fylla på med energi och samtidigt njuta av god mat, bad, sol och gemenskap.

Vi bor på ett 5-stjärningt hotell med ett fantastiskt läge precis vid stranden med vacker utsikt över havet. Hotellet har ett stort poolområde och härliga träningsytor och ligger nära Ixia och Rhodos stad. Vår resa är All Inclusive och hotellet erbjuder både mat och dryck av riktigt hög kvalitet.

Under veckan bjuder vi på en träningsmix av soft och högintensivt, dansant och rakt, livligt och lugnt. Förutom passen kommer vi även bjuda in till workshops och möjlighet till gemensamma aktiviteter utanför själva träningen.

Vältränad eller otränad, Friskismedlem eller inte - alla kan hänga med!

Träningen

Med Friskis Järfälla reser du tillsammans med andra träningsintresserade. Schemat innehåller dryga 30-talet pass med variation i både träningsintensitet och fokus. Gruppträningen leds av ett gäng erfarna och inspirerande Friskisledare.

Dagarna fyller du med träning efter lust och dagsform. Du kommer bland annat att kunna delta i Yoga, Skivstång, Dans, Modus, Flex, Jympa, Cirkelfys och Power hour. Vi kommer även att erbjuda olika workshops, vattengympa, överraskningar och specialpass.

Förutom Friskis fantastiska gruppträning finns också möjlighet till träning och aktiviteter på egen hand såsom gym, cykel, tennis, SUP & windsurfing.

Destination/resmål: Rhodos, Grekland

Begränsat antal platser: 50 personer

Boende: Hotell Akti imperial, 5-stjärnigt med All Inclusive

Resdagar: 11–18 oktober 2020 (söndag till söndag)

Träningsansvarig: Friskis&Svettis Järfälla

Researrangör: Travea

Avreseort: Stockholm/Arlanda

Ankomstort: Rhodos (Total restid Stockholm – Rhodos ca 4,5 timmar)

Pris: 11 990 kr/person

I priset ingår:

  • Direktflyg t/r Arlanda/Rhodos
  • Transfer med buss t/r till hotellet
  • Boende på 5-stjärniga Hotellet Akti Imperial, del i dubbelrum. (Enkelrumstillägg 3100 kr).
  • Ultra All Inclusive
  • Alla träningspass och gym
  • Samtliga gäster omfattas av den svenska paketreselagen

 

Bokningsinformation

Efter bokningstillfället skall du erlägga handpenning om 20% inom en vecka. Slutbetalning av resterande belopp sker 40 dagar innan avresa.

Antalet platser är begränsat till ett visst antal så vänta inte!

Fullbokat? Skriv upp dig på en väntelista genom att skicka ett mail med namn och telefonnummer till sara.w@friskissvettisjarfalla.se.

Vad är Ultra All Inclusive?

Vad är Ultra All Inclusive?

24h serveras varm och kall mat, sallader, desserter i en av deras matfaciliteter.

24h grekisk öl, husets vin (rosé, vita och röda), lokala läskedrycker och juice i huvudmatsalen.

Kl. 10:00 – 01:00 Serveras standarddryck som öl, läskedrycker, juice, espresso, cappuccino, flaska vin (rosé, vita och röda) och cocktails.

Kl. 24.00 – 06.30 Då är express restaurang öppen (hela kvällens matsal) med varma och kalla rätter sallader och desserter, flaska vin, dricka öl juice, filterkaffe och te.

Hotell Akti Imperial

Hotell Akti Imperial

Akti Imperial ligger verkligen perfekt, direkt vid stranden och med vacker utsikt, närhet till både Ixia och pulserande Rhodos stad samt med kort transfer från flygplatsen.

Du bor mitt emot stranden och kan lätt ta dig dit via gångtunneln som går från poolområdet. Solsängar på stranden är mot kostnad. Stannar du hellre vid poolen har du flera att välja mellan varav en har saltvatten.

All Inclusive ingår dygnet runt och det finns flera olika restauranger och barer att välja mellan som serverar bufféer, lokala och ett stort utbud av internationella drycker, snacks, desserter och självklart glass.

Du bor i ljusa och moderna rum med de flesta bekvämligheter du kan tänka dig, många av rummen med en härlig utsikt över det blå Egeiska havet.

Din restid beror på vilket flyg du väljer. Cirka 4 tim 5 min med direktflyg från Stockholm-Arlanda.

Klimatkompensera?

Travea har valt att samarbeta med klimatkompensera.se som drivs Tricorona Climate Partner

Tricorona Climate Partner AB grundades 2006 och är ett privatägt bolag vars affärsidé är att erbjuda företag, organisationer och privatpersoner tjänster inom klimatområdet såsom klimatberäkningar, klimatstretegier och möjlighet att klimatkompensera.

Man kan välja olika projekt att stödja men vi på Travea har valt att fokusera på projektet Sodo och Humbo som jobbar med Trädplantering i Etiopien.

Dessa Gold Standard-certifierade projekt syftar till att vända avskogningstrenden, återplantera regionens naturliga skogar och stärka ekosystemen. Genom projektet planteras och skyddas 1,2 miljoner träd.

Vi väljer att lägga klimatkompenseringen som tillval på kunden så alla får själv välja om man vill kompensera sig eller inte, vi anser att en träningsresa är något som är till för alla och är det någon som vänder på varje krona för att följa med vill vi inte att klimatkompenseringen av miljön ska vara en orsak i plånboken att inte följa med på en träningsresa.

 

Halvdagsutflykt Lindos

Ta chansen och upptäck en av Rhodos höjdpunkter! Följ med till staden Lindos, här har du möjlighet för sol och dålig samt strosa runt på stans mysiga gator.

Jag utflykten ingår inträde till Lindos akropolis. Rhodos har sin mindre motsvarighet till Atens maffiga tempelruiner på en klippa i byn Lindos, som ligger på Rhodos östra kust.

Lindos var en av de ursprungliga grekiska städerna på Rhodos, tillsammans med Ialysos och Kameiros. Idag är Lindos en populär turistdestination som lockar med sina typiska vitkalkade små hus och tre inbjudande badstränder, män som antika historiens vingslag i byn är fortfarande påtagliga i allra högsta grad. Mat och dryck ingår inte.

 

Helkväll med grekisk afton och vinprovning

Välkommen med på en helkväll av grekiskt firande! Vi blir hämtade med buss från hotellet till en av Rhodos vingårdar för en traditionell grekisk afton. Innan middagen startar vi kvällen med att prova några av vingårdens viner. På vingårdens terrass blir vi serverade grekiska. Följ med och upplev en oförglömlig kväll med grekisk mat, musik och dans. Mat, vin/alkoholfritt alt. och transfer ingår i priset.