Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Friskis & Svettis Göteborg

Följ med på träningsresa till Kroatien

Den 14-21 maj 2019 åker vi på en härlig träningsresa till Losinj.

Starta våren med en träningsvecka 14-21 maj 2019

Nu är det dags igen. vi reser till kroatiska pärlan Losinj för en träna-och må-bra-vecka. Det är femte året vi återvänder till ön, helt enkelt för att orten är en fantastisk plats för träning och rekreation. Här väntar behagligt klimat, havsnära motionsleder, vacker miljö och krispigt, klart vatten.

Under veckan bjuder vi på ett smörgåsbord av varierad träning; soft och högintensivt, dansant och rakt, livligt och med inre lugn – vi blandar och ger i schemat. Både otränad och tränad kan hänga med, bestäm själv hur mycket du vill delta. Förutom träning lockar sol, bad och hotellets SPA-avdelning med möjlighet till olika behandlingar.

Hotellet

Vi bor på 4-stjärniga SPA-hotellet Punta med fantastiskt läge precis vid havet och på bekvämt promenadavstånd från torget/hamnen i Veli Losinj. Hotellets eget poolområde nyttjar du fritt som gäst och på plats blir du väl omhändertaget av personal och ledare.

Destination/resmål Ön Losinj, Kroatien
Begränsat antal platser max 50 personer
Hotell  Hotell Punta, 4-stjärnigt SPA hotell beläget vid havet
Boende del i dubbelrum. Tillägg för enkelrum 2 500 kr (antalet enkelrum är begränsat)
Resdagar 14-21 maj 2019, tisdag-tisdag
Träningsansvarig Friskis&Svettis Göteborg
Researrangör Travea
Avreseort Göteborg/Landvetter
Ankomstort Rijeka (total restid Göteborg-Losinj ca 5 timmar)
Pris 10.990 kr/person. I priset ingår direktflyg t/r Landvetter/Rijeka, transfer med buss och färja t/r Losinj, inkvartering på Hotell Punta, del i dubbelrum, halvpension (frukost och lunch) samt träningspaket. Erforderliga garantier finns ställda hos kammarkollegiet. Samtliga gäster omfattas av den svenska paketreselagen.
Anmälningsavgift 2 500 kr betalas inom 7 dagar efter bokningsbekräftelse.
Slutbetalning sker senast 40 dagar innan avresa.
Resan är bokningsbar fr o m nu och fram t o m 31 januari. Antalet platser är begränsat så vill du resa med oss – boka snart!

Träningen

Med Friskis Göteborg reser du tillsammans med andra träningsintresserade motionärer. Träningsschemat innehåller dryga 30-talet pass med varierat innehåll, spridda över morgon, för- och eftermiddag. Schemat nedan är ett exempel på hur träningen kan se ut under veckan. Vi försöker i möjligaste mån träna utomhus men väder och vind kan göra att vi får ändra/stuva om i innehållet eller genomföra vissa pass inomhus.

Förutom gruppträning finns också möjlighet till träning och aktiviteter på egen hand såsom gym, simning, cykel, tennis, vandring, snorkling, SPA-behandlingar mm (ingår ej i priset) men vi tror att det är vårt härliga team med ledare som får dig att välja att åka just med oss.


Exempel på träningen under veckan*

Tisdag
14/5

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lördag

Söndag

Måndag

Tisdag
21/5

Resdag

Jogg/
Stavgång/
yoga

Jgg/
Stavgång

Yoga

Jogg/
Stavgång

Jogg/
Stavgång/
yoga

Jogg/
Stavgång

 

 

Frukost

Frukost

Frukost

Frukost

Frukost

Frukost

 

Infomöte

Teamfys

Cirkelfys
Dans

Vandring

Interv flex
Yoga

Jympa
Skivstång

Stjärnan

Core 3D

Resdag

 

Lunch

Lunch

Lunch

Lunch

Lunch

Lunch

 

 

Intervall flex

Jympa

Pinjefys

Core 3D

Cirkelfys

Dans

 

 

Dans

Yoga

Flex

Dans

Flex

Yoga

 

*Med reservation för ändringar

Med Friskis Göteborg reser du tillsammans med andra träningsintresserade motionärer. Träningsschemat innehåller dryga 30-talet pass med varierat innehåll, spridda över morgon, förmiddag och eftermiddag. Schemat ovan är ett exempel på hur träningen kan se ut under veckan. Vi försöker i möjligaste mån träna utomhus men väder och vind kan göra att vi får ändra/stuva om i innehållet eller genomföra vissa pass inomhus.

Förutom gruppträningen finns också möjlighet till träning och aktiviteter på egen hand såsom gym, simning, cykel, tennis, vandring, snorkling, SPA-behandlingar mm (ingår ej i priset) men vi tror att det är vårt härliga team med ledare som får dig att välja att åka just med oss. 

Vandringen

Sker med lokal guide i mitten av vår vecka. Du behöver vara i form för att orka vandra i kuperad och bitvis stenig terräng i ca 3 timmar. Skor med stadig och grov sula rekommenderas.

Status:
Fullt

Bra att veta:

Adapter 
Behövs inte
Badlakan
På rummet finns en liten badväska, morgonrock och badlakan till SPA och pool.
Klimatet
Såhär års brukar det vara ca 16-24 grader dagtid och ca 17 grader i havet. Gillar du yoga utomhus kan en varm tröja eller tunnare jacka vara bra att ha med sig så att du inte blir kall. Ligger solen på blir det snabbt rejält varmt men utan sol – kan 16 grader upplevas svalt.
Solskydd
Kom ihåg solskyddsfaktor! Blir det sol är den stark, komplettera gärna din packning med en solhatt/keps.
SPA:t
Hotell Punta erbjuder en rad SPA-behandlingar. Dessa bokas och betalas på plats via hotellet och ingår ej i träningsresan.
Träningen
Mer information om träningen under veckan kommer du att få på informationsmötet på hotellet. Förhoppningsvis tillåter vädret att vi är utomhus så mycket det bara går. Oavsett om det blir på träningsdäcket, ute i det fria eller inomhus så tar det bara några minuter att gå.
Tvätt
Bra att ha med sig är tvättmedel så du kan tvätta upp kläder för hand om det behövs. Funktionskläder är tunna och torkar snabbt.
Valutan 
är Kuna. 100 Kuna är ca 130 SEK. Överlag är mat & dryck billigare i Kroatien än hemma i Sverige. 
Vattnet 
på Losinj går att dricka. 
Vätska 
Under veckan blir det mycket träning och vi förlorar vätska. Ta med en vattenflaska och gärna någon form av vätskeersättning. En ryggsäck kan också vara bra att ta med. 
Växla pengar 
kan du göra på hotellet. Det finns också uttagsautomat nere i byn dit det är ca 10 minuters promenad.
Wi Fi 
finns gratis i receptionsområdet