Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Friskis&Svettis Åkersberga

Häng med oss på en härlig medlemsresa till Losinj i Kroatien 19-26 september

Följ med Friskis&Svettis Åkersberga på en härlig må bra-resa till ön Losinj för att hämta ny energi, träna, äta och dricka, umgås och ha roligt. Ön Losinj är ett sol- och badparadis, en av Kroatiens största öar som erbjuder vacker natur med kristallklart turkost vatten, mysiga vikar, naturnära motionsleder och närhet till två små pittoreska hamnbyar, Veli och Mali. Den vackra miljön gör helt enkelt Losinj till en fantastisk plats för träning och upplevelser.

Starta dagen med yoga eller stavgång längs med havet, kanske även ett morgondopp i det turkosa vattnet före frukost. Fortsätt sen dagen med fler ledarledda pass som, cirkelfys, jogging, jympa,vandring mm

Du reser tillsammans med andra träningsintresserade motionärer och ledare från Friskis Åkersberga. Träningsschemat erbjuder dig ett brett utbud med varierat innehåll spritt över morgon, förmiddag och eftermiddag. Förutom Friskis träningsutbud finns det också möjlighet till träning och aktiviteter på egen hand så som cykel, vandring, tennis- och bordtennis, bowling, minigolf, snorkling och gym.

Förutom träning lockar också sol, bad och hotellets egen SPA-avdelning med möjlighet till olika behandlingar. Här har du chansen att skämma bort dig själv och njuta av ledigheten. Du väljer själv vad du vill göra, alla deltar utifrån sina egna förutsättningar.

Vi bor på 4-stjärniga SPA-hotellet Punta med fantastiskt läge precis vid havet och på bekvämt promenadavstånd från torget/hamnen i Veli Losinj. Hotellets eget poolområde nyttjar du fritt som gäst och på plats blir du väl omhändertaget av personal och ledare.

Destination/resmål: Ön Losinj, Kroatien
Begränsat antal platser: max 40 st
Boende: del i dubbelrum på parksida.
Resdagar: 19– 26 september 2020, lördag till lördag.
Avresa: Arlanda, Avresetid 16:50. Beräknad ankomst 19:30.
Hemresa: Pula, Avresetid 20:40. Beräknad ankomst 23:15.
Träningsansvarig: Friskis&Svettis Åkersberga
Researrangör/ansvarig: Travea
Avreseort: Arlanda
Ankomstort: Pula (total restid Arlanda-Losinj ca 5 timmar)
Pris: 11 890 kr/person. I priset ingår Flyg t/r Arlanda – Pula, transfer med buss och färja t/r till ön Losinj, del i dubbelrum, halvpension (frukost- och middagsbuffé) samt gym och träningspaket. Samtliga gäster omfattas av den svenska paketreselagen.
Enkelrumstillägg: 2500 kr
Resan är öppen för: Medlemmar i Friskis Åkersberga.