Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Fore Golf

Skiper Resort där vi kommer att bo har lägenheter i olika storlekar. Resorten är beläget i en by som heter Alberi, nära Savudrija i Istrien. Umag är närmsta stad.

Skiper Resort ligger i ett av de mest attraktiva delarna av den kroatiska adriatiska kusten, precis vid havet med fantastisk utsikt över den italienska kusten, liksom Alperna. Här finns pool, privat strand, modernt sportcenter, lekplats, golfbana och dess närhet till Kempinski Adriatic Hotel gör denna Resort ett toppen semestermål.

Vi äter vår frukost och middag på det 5-stjärniga Kempinski Adriatic Hotel varje dag. Lägenheterna är på ca: 35 m2 och har ett sovrum med dubbelsäng, toalett med dusch eller badkar, vardagsrum med bäddsoffa. Ett modernt kök med köksmöbler för 4 pers, terrass eller balkong, fri wifi mm.

Adriatic Golf Club öppnade 2009 och är en 18 håls banan på par 72 som ligger längs med kusten.

Precis som alla banor som ligger i närheten av vattnet spelar vinden en stor roll i spelet, likaså de strategiskt placerade bunkrarna. Varje hål har fått ett namn och banan har blandats in i ett landskap av formade stenar, naturliga dammar och grön vegetation som är typisk för medelhavsområdet.

Umag / Utflykter

Umag är en mindre stad som ligger nord väst i Istrien. Invånaratalet ca: 14 000. Vi har ca: 9 km in till centrum från vårt boende. Finns möjlighet till flera intressanta utflykter från Umag bla. Tryffeljakt, båt tur till Venedig, Postonjagrottan i Slovenien, Kroatisk Afton, vinprovning mm. Mycket att hitta på med andra ord, för dem som vill ha mer än sol och golf. Utflykter kommer att presenteras senare.

 

TRAVEA AB

Arrangör för dessa resor är Travea AB i Göteborg. Vi har ett nära samarbete då Fore Golf är återförsäljare av dessa resor och Maria Rehn kommer att finnas på plats som golfvärd. Ni bokar in er hos Fore Golf och resorna är ”som vanligt”, d.v.s. med gemensamma tävlingar, aktiviteter och gruppkänsla. Bekräftelsen kommer från Travea AB och betalningen sker till dem. För mer information, ring eller mejla Maria Rehn.

Avresa / Priser:

Max 40 platser totalt!

Tillägg: Vill man bo själv i en

lägenhet så tillkommer 2 000 kr.

Finns möjlighet att ha en större

lägenhet med två sovrum.

Kontakta Fore Golf för prisuppgift.

Avdrag: Ej golf kontakta Maria Rehn Fore Golf för info.

Extra Greenfee kan bokas, kontakta

Maria Rehn Fore Golf.

Avresa: 11-18 september 2018, 1v

11 995:-

Flyg från KID Airport

Allt detta ingår: - Flyg från Kristianstad-Österlen Airport direkt till Rijeka t&r. - Flygskatter - Golfbag max 15 kg - Transfer flygplats-hotell t&r - Del i lägenhet - Frukost - Middag - 4 greenfee (Golf Adriatic) - 4 tävlingar (en mindre startavgift tillkommer) - I mån av plats ytterligare spel av 9 hål/speldag.

Golfv ärd: Maria Rehn

Status:
Fullt