Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

FITNESS & FRIENDS

Häng med oss på en härlig träningsresa till Kroatien.

Vi laddar för fullt för en toppenvecka där vi ska hämta ny energi, träna, äta, dricka gott, umgås och ha roligt.

Resan kommer gå till Hälsans ö Losinj, en ö med vacker natur, kristallklart vatten, mysiga vikar och naturnära motionsleder. Den vackra miljön gör Losinj till en fantastisk plats för träning, avkoppling, sol och bad.

Du bjuds dagligen ett brett utbud av träning med Martina och Caroline, bl.a promenader, yoga, somamoves och workshops. Du väljer själv antal pass och intensitet under veckan. Alla deltar utifrån sina egna förutsättningar och är med på det de vill. Starta morgonen med ett skönt yogapass, somamovepass, stavgång eller en joggingtur längs havet och kanske ett dopp i det smaragdgröna vattnet före frukost. Fortsätt sen dagen med fler av våra pass eller koppla av vid poolen med en god bok och umgås med vänner.

Utöver vårt träningsutbud finns det också möjlighet till träning och aktiviteter på egen hand såsom cykling, vandring, tennis- och bordtennis, bowling, minigolf, snorkling och gym.

Vi bor på det 4-stjärniga SPA-hotellet Aurora där rummen är rymliga, ljusa och modernt inredda. Balkong, luftkonditionering, satellit-TV, minibar, telefon, hårtork, säkerhetsbox och gratis internet ingår. Hotellet har ett fantastiskt läge precis vid havet där det finns både klippor och två kiselstensstränder. Hotellet har även både utomhus- och inomhuspool med havsvatten. Aurora har inte mindre än tre restauranger direkt vid havet och till centrum promenerar man på 20 minuter genom väldoftande och grön skog till ytterligare restaurangutbud.

Destination/resmål: Ön Losinj, Kroatien
Boende: del i dubbelrum på parksida.
Resdagar: 10-17 september 2019, tisdag till tisdag
Träningsansvarig: Fitness and Friends
Researrangör/ansvarig: Travea
Avreseort: Göteborg
Pris: 11 990 kr/person. I priset ingår Flyg t/r Göteborg – Rijeka, transfer med buss och färja t/r till ön Losijn, del i dubbelrum, halvpension (frukost- och middagsbuffé) samt gym och träningspaket. Samtliga gäster omfattas av den svenska paketreselagen.
Enkelrumstillägg: 2500 kr

Ge dig själv en bra start på hösten

Vi garanterar dig en härlig må - bra - vecka tillsammans med oss.

Status:
Fullt