Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Dance Together

Fox away your mind …and Dance Together

Dance Together bjuder in till en dansresa i Foxens tecken.

Vi åker till den vackra ön Losinj i Kroatien tisdag 17 sep - tis 24 sep-19.

Följ med oss på en underbar resa där vi kopplar av. Solar, badar, åker på utflykt, äter god mat och dansar modern fox till varierad musik från Spotify lista.

Vi startar dagen med en underbar frukostbuffé som serveras på hotellet. Här finns något som passar alla.

Kl 09.45-10.45 kör vi igång dagens workshop. Här kommer vi träna på föra -följa teknik, närvaro, balans, hållning, mental inställning, musikanpassning.  Vi kommer även testa nya stegvariationer.

Efter kl 11 har du hela dagen fri att njut av det som känns bra för dig bada, sola, vila, träna, åka på utflykt, umgås eller vara ifred.

Lunchen väljer du själv var du vill äta. Finns en mysig restaurang precis bredvid havet. Eller om du vill gå eller åka med det lilla minitåget in till Mali Losinj, som har ett större centrum med affärer och flera restauranger.

Kl 19 äter vi av den vackra goda middagsbuffén tillsammans på hotellet för att sedan dansa fox på den stora altanen mellan 20.30-23.00. Här är det inte workshop utan här njuter vi bara till skön musik och den sköna sommarvärmen och goa danser.

En dag har vi uppehåll från workshop och danskvällen då kommer vi erbjuda en utflykt, denna betalar du på plats.

 

För att deltaga så bör du ha genomgått minst en grundkurs i fox. I mån av plats så kan du följa med som sällskap åt annan dansresenär eller för att lyssna på musiken och ta del av utbudet i omgivningen.

Workshop hålls av Camilla Wellsén och Stefan Ericsson

Stefan och Camilla har hållit flertal kurser tillsammans. Stefan har varit instruktör inom bugg över 30 år och på senare år även i modern fox. Hans styrka är att på ett enkelt och pedagogiskt sätt förmedla sin kunskap. Camilla har sista åren lett kurser i bugg och fox. Hon är en uppskattad föreläsare inom mental träning.f Hennes styrka är att få dig att arbeta med de små detaljerna och samtidigt få dig att utnyttja din mentala potential. Under workshops och kurser kan Camilla vara den som för och Stefan den som följer.

Vi flyger från Karlstad. Sedan transfer med buss och färja( 20 min)totalt ca 2,5 h  för att ta oss ut till ön.

Vi bor på hotell Vespera som ligger precis bredvid havet.

Boende del i dubbelrum.  Enkelrumstillägg 2500 kr

Pris 10 790 kr halvpension frukost och middag ingår. Flyg och transfer ingår.

Sista anmälnings dag 2019-02-15

Du hittar oss på FB @dancetogether. Hemsida rise-and-shine.se

Mail info@dancetogheter.se

Ta med dina dansvänner på en resa att minnas!

Status:
Fullt