Cardio Club

Häng med oss på en härlig resa till Losinj i Kroatien 21-28 maj 2019

Losinj kallas för hälsans ö och det är dit vi skall åka för att hämta nya krafter, träna, äta & dricka, umgås och ha roligt. Miljön är fantastisk – det är en lugn och väldigt avkopplande plats, rent, fräscht och med kristallklart turkost vatten med mysiga vikar och med närhet till Veli och Mali Losinj - två små pittoreska hamnbyar.

Vi kommer att bo på det underbara 4-stjärniga SPA-hotellet Vitality Hotel Punta som med sina fina pooler ligger precis vid havet. Vi kommer att njuta av en halvpension där och i de flesta fall tar vi frukost och middag men ibland byter vi middag mot lunch. Det finns även en inomhuspool och träningslokaler och gym inomhus. Förutom gruppträningen finns också möjlighet till träning och aktiviteter på egen hand såsom gym, simning, cykel, tennis, vandring, snorkling, SPA-behandlingar mm (SPA ingår men behandlingar kostar extra).

Ön är så smal att man kan gå från ena sidan till den andra så efter att vi har njutit i soluppgången på ena sidan kan vi promenera över till andra sidan för att avnjuta en solnedgång.

Gillar du att cykla finns det tillgång till att hyra cyklar (ca 120 kr/dag). Cyklarna är då av Hybrid-typ dvs inga landsvägscyklar.

All form av träning är självklart frivillig och du kanske föredrar att ligga vid poolen och njuta av en god bok vissa dagar.

Vi ankommer runt midnatt tisdag kväll och på onsdag förmiddag håller Kenneth (som varit på plats innan) ett informationsmöte och en rundvandring på hotell- och närområdet.

En av dagarna kommer vi att ta en promenad över till andra sidan ön och äta lunch (den dagen byter vi middagen mot lunch). Vi kommer att gå genom den mysiga staden Mali Losinj som är lite större än Veli Losinj där vårt hotell ligger. Vi kommer att äta lunchen med underbar utsikt över havet. Det är bara ca 5 km att gå och vill man gå tillbaka gör man det annars finns det en hotellbuss tillbaka som kostar ca 15 kr.

Vi kommer även att erbjuda en inspirationsföreläsning. Tidpunkten för den låter vi vädret avgöra.

Destination/resmål: Ön Losinj, Kroatien

Begränsat antal platser: Max 25 personer (minimiantalet för att resan skall genomföras är 12)

Boende: Del i dubbelrum på Parksida. Tillägg för havssida med begränsad havsutsikt pris ca 385 kr/pers/vecka i mån av tillgång.

Resdagar: 21-28 maj 2019, tisdag till tisdag

Träningsansvarig: Cardio Club Jönköping

Researrangör: Travea

Avreseort: Göteborg/Landvetter

Ankomstort: Rijeka (Total restid Göteborg – Losinj ca 5 timmar (flyg ca 2,5 h, buss-färja-buss ca 2 h)

Pris 10.990 kr/person. I priset ingår Flyg t o r Landvetter-Rijeka, transfer m buss och färja t/r ön Losinj, inkvartering på Hotell Punta, del i dubbelrum, halvpension (frukost- och middag/lunchbuffé) samt träningspaket. Samtliga gäster omfattas av den svenska paketreselagen.

Enkelrumstillägg: 2500 kr

Resan är öppen för: Cardio Clubs medlemmar och en vän/medlem.

Transfer t o r Jönköping-Landvetter: Ingår ej i priset men kommer att erbjudas som ett tillägg så snart vi vet hur många vi åker.

Vi ska ha roligt tillsammans!

Har du frågor eller funderingar kontakta: Kenneth Melin på mail kenneth.melin@cardioclub.se

Status:
Fullt