Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Boxenresa med KMTI

En perfekt resa för dig som vill utvecklas i din träning samtidigt som du får njuta av sol och värme, god mat och härlig gemenskap. 
Under hela veckan erbjuder vi inspirationsrik och varierad träning och upplever ön Losinj på löpturer och promenader i miljöer utöver det vanliga.

KMTi Träningsresor har under fem år tidigare haft uppskattade Träningsresor till denna ö. I år blir första gången med tema BOXEN.

Lošinj är en av Kroatiens största öar och ett unikt resmål med milslånga strandpromenader, kristallklart vatten och ett klimat som är perfekt för fysisk aktivitet. 
Vi har plockat ut det mesta och bästa av Lošinj och erbjuder ett unikt koncept med personlig coachning, föreläsning, utflykter och ett stort, varierat utbud av träning.

Fokus denna vecka kommer att vara pass i vår utomhusbox som ligger precis vid hotellet. 
Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att träna på en Box eller är van att träna med skivstång. 
Utöver träningen i Boxen kommer vi också att träna andra pass utomhus såsom rörlighet, core och löpning.

Precis som vi som tränar i KMTi Boxen är vana så är det Evelina som kommer att planera alla våra träningspass i utomhusboxen. 
Hon kommer blanda teknikpass med riktigt tuffa utmaningar. 

Vi bor på Hotell Aurora, ett fyrstjärnigt hotell med fantastiskt läge och vacker utsikt över havet. 
Mellan träningspassen väljer vi på att slappa vid hotellets pool, sandstrand eller på klipporna. 
Skulle vi ha extra energi kvar kan vi med fördel hyra en av hotellets 8 tennisbanor eller en cykel. 
Hotellet har en spaavdelning med ett brett utbud av behandlingar. 

Varje dag kommer vi att njuta av Hotell Auroras stora frukostbuffé och en fräsch och näringsrik lunch eller middag. 
Mysiga restauranger finns i närheten av hotellet samt i den gemytliga byn Mali Lošinj som vi når på en 15-20 min promenad.

Du behöver inte vara medlem på KMTi för att delta på resan. 
Under veckan kommer det även att vara andra träningsgrupper på hotellets område. 

Veckans Coacher:

Evelina Malmgren är utbildad Personlig Tränare, Crossfit-instruktör och idrottscoach. Hon jobbar idag som Personlig Tränare på KMTi och är huvudansvarig på KMTi Boxen. Det är Evelina som står för planeringen av alla träningspass i Boxen. Evelina brinner verkligen för denna typen av träning och gillar att se utvecklingskurvan hos sina deltagare.

Magda Juberg  är utbildad Hälsocoach & Personlig Tränare på Lillsved. Hon är VD för KMTi Träningsresor och brinner för att hitta härliga ställen att resa tillsammans med grupper. Magda kommer att vara på ön Losinj under Träningsveckan. Hon kommer att växla mellan att vara tillsammans med denna gruppen och den andra träningsgruppen som är på Hotel Punta, 4 km bort

 

Status:
Fullt