Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Bli din egen Mästare med Erica Johansson & Karin Rosell

Bli din egen mästare.

Träning och Yoga resa med Erica Johansson och Karin Rosell.

Häng med oss på en härlig träningsresa till Kroatien 7-14 maj 2019.

Vi laddar för fullt för en toppenvecka där vi ska hämta ny energi, träna med Erica och starta dagen vid havet med en ljuvlig morgonyoga med Karin. Äta och dricka gott, umgås och ha roligt.

Resan kommer gå till Hälsans ö Losinj, en ö med vacker natur, kristallklart vatten, mysiga vikar och naturnära motionsleder. Den vackra miljön gör Losinj till en fantastisk plats för träning, yoga, mindfulness, upplevelser och avkoppling.

Du bjuds dagligen ett brett utbud av träning, vandring, yoga, sup  och workshops. Du väljer själv antal pass och intensitet under veckan. Alla deltar utifrån sina egna förutsättningar.
Starta morgonen med ett skönt yogapass, stavgång eller en joggingtur längs havet och kanske ett dopp i det smaragdgröna vattnet före frukost. Fortsätt sen dagen med fler av våra pass eller koppla av vid poolen med en god bok och umgås med goda vänner.

Utöver vårt träningsutbud finns det också möjlighet till träning och aktiviteter på egen hand  såsom cykling, vandring, tennis- och bordtennis, bowling, minigolf, snorkling och gym.

Du bor på lyxiga hotell Punta som erbjuder ……
Utomhuspool, inomhuspool, spaavdelning, gym, hälsosam och varierad kost. Här har du bästa förutsättningarna för en fantastisk vecka.


Destination och resmål: Ön Losinj, Kroatien
Boende: Del i dubbelrum på 4-stjärniga hotell Punta. Enkelrumstillägg 2 500 kr.
Resdagar: 7-14 maj 2019
Träningsansvarig: Yogasoulmate och LA Sport (Erica Johansson)
Researrangör/ansvarig: Travea
Avreseort: Stockholm Göteborg
Ankomstort: Rijeka, 2 h 15 min flygtid. Transport till ön Losinj ca:2 timmar.
Pris: 11 990 kr. I priset ingår flyg t/r Stockholm/Göteborg - Rijeka, transfer med buss och färja t/r till ön Losinj, del i dubbelrum, halvpension (frukost- och middagsbuffé) samt gym, träningspaket och workshops. Tre kvällar under veckan finns det möjlighet att ersätta middagsbuffén med tre rätters á la carte på utvalda restauranger i närområdet. Samtliga gäster omfattas av den svenska paketreselagen.
Enkelrumstillägg: 2500 kr

Erica Johansson

Erica Johansson är tjejen från Landvetter som slog igenom endast 15 år ung med ett svenskt seniorrekord i längdhopp och är än idag innehavare av det nordiska rekordet på 6,99m.

Idag arbetar Erica med träningsgrupper av alla de slag, från nyblivna mammor till seniorer och däremellan en och annan längdhoppare.

I sin vardag som tränare möter hon dagligen människor som har en önskan om något. Det kan till exempel handla om att gå ner i vikt, springa det där loppet, få lite fastare kropp, bli av med sina skador eller kanske sluta röka eller snusa.

Ericas råd blir nästan alltid detsamma: sluta önska! När det gäller att sätta upp ett mål för att kunna hitta motivation så handlar det om ren vilja. Har du bestämt dig? Har du förankrat ditt mål i din omgivning? Är det realistiskt och tidsbestämt?

Det handlar om att planera och dagligen tänka på vad det är man har bestämt sig för och sakta men säkert ta ett steg i taget.

Erica träningspass är anpassade till att alla ska kunna vara med och utgå från sina egna förutsättningar oavsett nivå.

Träningarna innehåller styrka, koordination och uthållighet, en hel del vilja och ett gott humör.

Karin Rosell (yogasoulmate)

Karin Rosell var affärskvinnan i svart dräkt och högklackade skor som målinriktat drev 5 möbelbutiker i området mellan Vänern och Vättern under 12 år. Det fanns ingen tid till vila och återhämtning och just de orden ingick inte i Karins ordbok under de 34 första åren i hennes liv. Vid nyår 2010 kollapsade kroppen, den orkade inte längre hålla tempot Karin levt. Fasaden rämnade och hon blev ett kolli i fosterställning i 6 månader. Där kom yogan in i hennes liv. Den förändrade henne totalt och det stressen i hennes liv trasat sönder, byggde yogan upp igen bit för bit. Idag driver Karin Yogasoulmate som är ett yoga och coachningsportal , hennes eget stolta livsverk manifesterat! Karin har inte bara yogaklasser och event i Sverige. Mallorca, Grekland och Island är några av de resmål hon arrangerar yogaresor till och sprider sin historia. Karin jobbar även som krönikör i tidningen yoga för dig. Karin är både utbildad Hatha och yinyoga instruktör samt certifierad coach.

På den här resan kommer vi blanda och ge mellan Hathayoga den lite mer fysiska yogan och stilla oss i yinyoga på Karins klasser. Karins ambition är inte ett handstående i solnedgången ( även om det blir tjusiga bilder till instagram). Hennes mål är att du som resenär ska kunna  hitta det som finns inom dig och bevara det långt efter det att den fysiska träningsresan i Kroatien har tagit slut.

Preliminärt schema

Träningsprogram Kroatien 7-15 maj 2019

7:e resdag,

Träning kommer att ske på resdagarna men tiden för detta är beroende på när vi landar samt lyfter och fått samlat ihop gänget men vi kommer självklart träna på resdagarna.

8:e

7.45 – 8.30 Morgonyoga på stranden. Kom som DU är med din yogamatta i handen och njut av att vi äntligen är på plats och får ta in allt detta vackra vi har framför oss. Inga krav, ingen prestation. Bara du, din kropp, din själ och ditt andetag.

8.30-9.00 Lättare jogg, rörlighet och stretch, core, mage och rygg

11.00-11.45 Föreläsning med Erica

16.00-16.45 HIIT, Högintensiv träning med individuell anpassning på alla deltagares nivåer, styrketräning och puls

16:45-17.45 Yinyoga efter HIIT. Vi ger kroppen lite kärlek genom att stanna extra länge i långa vilsamma stretchande positioner för leder och faschia. Avrundar klassen med en lång skön avslappnande meditation.

9:e

5.15 – 6.00 morgonyoga på stranden. Magi i soluppgång. Vi ställer klockan och går upp extra tidigt för att se solen lyfta över horisonten och välkomnar den med en solhälsning eller två. MAGI!!!!

8.30-9.15 Löpskola med Erica, lär dig springa på rätt sätt få en hel övningsbank som underlättar din löpning.

15.30-16.30 Hatha yoga. En lite mer fysisk klass. Vi ger kropp själ och andetag en boost. Vi avrundar med en kroppsscanning

16.45-17.45 Tabata, 8 övningar, 8 stationer, Styrketräning för hela kroppen med och utan redskap.

10:e

8:00-9:00 morgonyoga på stranden

10.30-11.15 Together in Strenght – Parövningar där vi peppar varandra och jobbar tillsammans.

16.00-16.40 Intervallträning med Erica där alla jobbar individuellt efter egen kapacitet.

16.45-17.45 Yinyoga. Mod och livskraft. Vi fyller på våra inre depåer.

11:e

7:45-8.30 morgonyoga på stranden

8.30-9.00 Lättare jogg, rörlighet och stretch

11.00 Föreläsning Karin Rosell Vägen från utbränd business woman till yogainstruktör på en strand i Kroatien. Du får verktyg med dig hem att hantera stress i din vardag. Vi kommer också aktivt jobba med din önskan för vad din framtid ska innehålla. En miniworkshop i attraktiv framtid.

16.00-17.00 Fysträning med redskap

12:e

7.45-8.30 Löpskola med Erica

8.30-9.15 morgonyoga på stranden

Frukost

11.00-11.30 Core, mage, rygg

11.30-12.00 Paryoga med Karin. Vi stretchar i par efter Ericas pass.

16.00-16.45 Legday – Ett pass som fokuserar på ben och rumpa

16.45-17.45 Yinyoga med Karin Vi fokuserar på sätet och ben efter Ericas pass.

13:e

7.45 - 8.30 morgonyoga med Karin starta morgonen med en underbar stund med dig själv i fokus.

8.30-9.00 Kicka igång dagen med Erica, vi väcker kroppen och musklerna till liv till ännu en dag i träningsparadiset.

15.00-16.00 Vi testar SUP yoga på vattnet!!! En liten extra kostnad tillkommer för hyra av din standuppadelboard.

16.00-17.00 Crosschallenge, ett mixat pass med styrka och kondition

14:e

8.30- 9.30 En längre morgonyoga på stranden för att väcka kroppen med balans närvaro och kärlek.

8.30-9.00 Lättare jogg, rörlighet och stretch

15.00-16.00 Styrketräning med redskap

16.00-17.00 Yinyoga med Karin Yinklass: Lotusblomman, denna växt som letar sig ner i lerig mörk botten för att vandra upp mot ljuset och blomma ut i full skönhet, vi letar oss ner till DINA rötter och blommar upp mot ljuset. Avrundar klassen med att jorda oss, landa i just DIG.

15.e

Resdag och möjlighet till någon form av träning beroende på vilka flygtider som gäller.