Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Villa Corinthia***

Hotellkomplexet Corinthia tillsammans med sina 10 intilliggande villor ligger vid den långa, mäktiga stranden i Baska. Hotellet består av 3 förbundna vingar. Med havet på ena sidan, bergen som bakgrund och med centrum på bekvämt avstånd. Läget är idealiskt!
Alla faciliteter som reception, restaurang, gym och uppvärmd inomhus pool samt utomhuspool kan nyttjas gratis på intilliggande 4-stjärniga Hotell Corinthia. Där finns ett prisat spa, stort poolområde för barn och vuxna samt flera arrangerade barnaktiviteter.

Lägenhetstyper:
Tvårumslägenhet för 4 personer i etage (53m2) med balkong och terrass. På övervåningen finns det ett sovrum med dubbelsäng samt balkon. På nedervåningen finns ett vardagsrum med två bäddsoffor, ett kök med matplats, terrass och ett badrum med dusch och wc samt hårtork.
Alla lägenheter har luftkonditionering, Wi-Fi, Satellit-TV, säkerhetsbox, kök, kylskåp, kokplattor, kaffebryggare, enklare köksutrustning samt badrum med dusch och wc. Varje lägenhet har egen möblerad balkong (3m2) och terrass (10m2). Solparasoll på förfrågan. I den gemensamma trädgården finns en grill som kan nyttjas av gästerna.

Övrigt:
Byggår 2016, fördelat på 2 våningar. Totalt 20 lägenheter. Uppvärmd pool. Gratis Wi-Fi. Lekplats. Sängkläder och handdukar samt avresestädning ingår. Byte av handdukar sker inte under veckan. Parkering mot avgift. I trädgården finns en gemensam grill som kan nyttjas av gästerna. Reception i intilliggande hotellet, 50 m bort.

Läge och transfer
Turistområde med lokal trafik. Transferbussen lämnar och hämtar gäster vid servicekontoret i Baska. Ni möts upp med minibuss och körs till ert boende som ligger ca 400 m bort.

Servicenivå
Travea har ingen personal i Baska. Du kan alltid nå våra engelsktalande samarbetspartners via telefon eller på deras servicekontor i Baska. Traveas svensktalande personal når ni via telefon eller mail 09:00 till 16:00 måndag till fredag. Aktuellt telefonnummer står i avresemeddelandet som skickas till dig 2 veckor innan avresa.