Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Villa Aquarium***

Det prisvärda och hemtrevliga boendet Villa Aquarium ligger i ett lugnt och rofyllt bostadsområde i orten. Med bara en kort promenad når du både stranden och de centrala delarna av Baska.
Boendet ligger i Baska, som bjuder på riktig sol- och badsemester. Stadens stolthet är öns mest omtalade strand som är 1800 meter lång och är en av de längsta och renaste i Adriatiska havet. Staden är ett populärt tillhåll för barnfamiljer då stranden ligger i centrum utmed en fyra kilometer lång strandpromenad med gott om restauranger, matmarknader och andra faciliteter.

Lägenhetstyper:
Tvårumslägenheter för 2 personer (30m2) med balkong består av ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum och kök.
Trerumslägenheter för 4-5 personer (45m2) med balkong består av två sovrum med dubbelsängar och en toalett samt ett kombinerat vardagsrum med bäddsoffa och kök.

Alla lägenheter har luftkonditionering, Wi-Fi, Satellit-TV, kök, kylskåp, kokplattor, kaffebryggare, enklare köksutrustning samt badrum med dusch och wc. Varje lägenhet har egen möblerad balkong, de flesta med utsikt över havet.

Övrigt:
Byggår 2008, fördelat på 2 våningar. Totalt 7 lägenheter. Gratis Wi-Fi. Sängkläder och handdukar samt avresestädning ingår. Byte av handdukar sker inte under veckan.  Gratis parkering. Ej reception.

Läge och transfer
Turistområde med lokal trafik. Transferbussen lämnar och hämtar gäster vid servicekontoret i Baska. Ni möts upp med minibuss och körs till ert boende som ligger ca 300 m bort.

Servicenivå
Travea har ingen personal i Baska. Du kan alltid nå våra engelsktalande samarbetspartners via telefon eller på deras servicekontor i Baska. Traveas svensktalande personal når ni via telefon eller mail 09:00 till 16:00 måndag till fredag. Aktuellt telefonnummer står i avresemeddelandet som skickas till dig 2 veckor innan avresa.

Viktig information

Slutstädning ingår.

Mat
Frukost ingår ej.

Rabatter
Eventuella andra rabatter bortfaller vid bokning av ospecificerade resor. Priset du ser kan hinna förändras innan bokning då vi genomför uppdateringar vid jämna mellanrum.

Övrigt
Bekräftelse skickas till kund direkt vid bokning av paketresa. Dock har Travea på sig 48 timmar under vardagar samt 72 timmar under helg och röda dagar att bekräfta boendet då fullbokningar kan ske och alternativa boenden erbjuds. Vid fullbokat meddelas detta via mail med förslag på annat boende. Handdukar och toalettpapper ingår. Badhanddukar att ta med till stranden ingår ej, sker i regel ej byte av handdukar under vistelsen.