Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Villa Gorica****

Populärt och mycket trevligt boende i fina och fräscha lägenheter i ett omtyckt område av våra gäster med perfekt läge för upp till 5 personer. Villa Gorica är ett litet men trevligt boende i lugna omgivningar, med egen pool och solterrass i en härligt grön trädgård. Tillbringa dagarna med att njuta vid poolen eller gå ner till den fina stranden.

Lägenhetstyper:
Tvårumslägenheter för upp till 4 personer (46m2) med balkong består av ett sovrum med dubbelsäng och ett kombinerat vardagsrum med 2 bäddsoffor och kök.
Trerumslägenheter för 4-5 personer (55 m2) med balkong består av två sovrum med dubbelsängar och en toalett samt ett kombinerat vardagsrum med bäddsoffa och kök.

Alla lägenheter har luftkonditionering, Wi-Fi, Satellit-TV, säkerhetsbox, kök, kylskåp, kokplattor, kaffebryggare, enklare köksutrustning samt badrum med dusch och wc. Varje lägenhet har egen möblerad balkong.

Övrigt:
Byggår 2016, fördelat på 2 våningar. Totalt 18 lägenheter fördelade på 2 villor bredvid varandra. Pool. Gratis Wi-Fi. Sängkläder och handdukar samt avresestädning ingår. Byte av handdukar sker inte under veckan.  I trädgården finns en gemensam grill som kan nyttjas av gästerna. Gratis parkering. Ej reception.

Läge och transfer
Turistområde med lokal trafik. Transferbussen lämnar och hämtar gäster och bagage cirka 100 meter från boendet.

Servicenivå
Travea har ingen personal i Baska. Du kan alltid nå våra engelsktalande samarbetspartners via telefon eller på deras servicekontor i Baska. Traveas svensktalande personal når ni via telefon eller mail 09:00 till 16:00 måndag till fredag. Aktuellt telefonnummer står i avresemeddelandet som skickas till dig 2 veckor innan avresa.

 

Viktig information

Slutstädning
Slutstädning ingår.

Mat
Frukost ingår ej.

Rabatter
Eventuella andra rabatter bortfaller vid bokning av ospecificerade resor. Priset du ser kan hinna förändras innan bokning då vi genomför uppdateringar vid jämna mellanrum.

Övrigt
Bekräftelse skickas till kund direkt vid bokning av paketresa. Dock har Travea på sig 48 timmar under vardagar samt 72 timmar under helg och röda dagar att bekräfta boendet då fullbokningar kan ske och alternativa boenden erbjuds. Vid fullbokat meddelas detta via mail med förslag på annat boende. Badhanddukar att ta med till stranden ingår ej, sker i regel ej byte av handdukar under vistelsen.

Avgångar & priser

Filter
Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
8/9 Endast boende på Villa Gorica i Baska, 6 nätter Mer än 8 2 700:- Boka
Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
12/9 Endast boende på Villa Gorica i Baska, 6 nätter Mer än 8 2 326:- Boka
12/9 Endast boende på Villa Gorica i Baska, 3 nätter Mer än 8 1 050:- Boka