Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Back to balance - retreat med qigong och stillhet

Back to Balance - retreat med qigong och stillhet

Följ med oss på en resa till hälsans ö, Losinj, i vackra Kroatien. Med hjälp av qigong, meditationer, medvetandeövningar samt stunder av stillhet, skapar vi förutsättningar för sann glädje och en kraftfull inre läkning. De vackra omgivningarna i sig kommer att hjälpa dig på din väg mot balans, solens strålar, det kristallklara vattnet och den friska luften med de sagolika dofterna.

Vi bor på det fyrstjärniga spahotellet Aurora med havet som närmsta granne. Här har du möjlighet att boka in dig på välgörande behandlingar eller slappna av i både inom- och utomhusbassänger med havsvatten. Vill du få upp pulsen har du fri tillgång till ett välutrustat gym och trevliga löparrundor längs vattenbrynet. Eller varför inte hyra cykel för att se dig om på ön?

Om oss som arrangerar resan:

Anna Mårts

Under de senaste åren har jag gjort en fantastisk resa. Från att ha gått emot mig själv i de flesta lägen, lyssnat ihärdigt på vad andra tyckte och tänkte, försökt leva upp till mina och andras orimliga krav till att äntligen lyssna inåt. Jag kom till en punkt där var tvungen att sätta stopp och börja fundera på vad jag verkligen ville med livet. Qigong, meditation och den kinesiska medicinen blev mina trogna följeslagare och de hjälpte mig att höra, våga lyssna till och agera efter min innersta röst. Jag har kommit långt på dessa år men det mest spännande är att jag har så mycket kvar att upptäcka.

Jag driver förtaget Awara i Kungsbacka och arbetar med att hjälpa människor mot balans i kropp och själ. De behandlingsformer jag använder mig av är bland annat öronakupunktur, akupressur, gongterapi och reikihealing. De verktyg jag främst vill sprida för att människor själva ska kunna arbeta med sin läkning är meditation och qigong.

Anna Gustafsson

Visst älskade jag livet! Jag var bara lite stressad. Eller? Och glädjen hade jag visst tappat någonstans på vägen. Hmm. 

Tiden var inne för förändring. En förändring för mitt liv. Jag hittade min väg till ett inre lugn och fick en mängd fantastiska upplevelser med den. Och till min stora glädje insåg jag att meditation var så mycket lättare än jag tidigare trott. En mäktig, inre resa påbörjades, jag började lyssna på mig själv, började inse vad jag gillar att göra, vad som får mig att må bra, självkänslan förstärktes, magkänslan likaså och sakta började jag hitta tillbaka till den genuina glädjen och till mig själv. På riktigt. Vilken resa! Och jag reser fortfarande - både inre och yttre resor. Det finns så mycket att upptäcka och uppleva. Meditationen, qigongen och den kinesiska medicinen är en naturlig och fantastisk del av mitt liv och mitt livs resa. 

Jag driver företaget Pure balance i småländska Eksjö. Jag erbjuder behandlingar i akupressur, gongterapi, öronakupunktur, qigong, (snart hypnoterapi,) workshops mm. Att genuint från hjärtat, med hjälp av olika behandlingsmetoder, tankesätt, erfarenheter och insikter, få inspirera och hjälpa människor att komma i balans, att få hjälpa dem på sina resor - det ger mig så oerhört mycket glädje i livet.

Vi ser med ödmjukhet och enorm glädje fram emot att få träffa er alla härliga resenärer som väljer att följa med oss på vår resa till hälsans ö. För vår resa är din resa och din resa är vår resa.  Vi är alla varandras lärare. Vi är övertygade om att vi kommer få en fantastisk vecka tillsammans.

Anna & Anna

Preliminärt program:

07.00 - 10.00 Frukost

10.00 - 11.15 Medvetandeövning/meditation och qigong.

11.15 - 16.30 Egen tid att njuta av sol, hav och natur. Du äter lunch på någon av de trevliga restaurangerna. 

16.30 - 18.00 Vi träffas för att skapa balans i kropp, tanke och känsla. *

19.00 - Gemensam middag (för dig som vill).

*Under dessa tillfällen erbjuder vi bland annat meditationer, medvetandeövningar, qigong, qidance, samtal, mantrasång och sharings.

Utöver grundschemat kommer vi under veckan att erbjuda:

En medveten vandring i vacker miljö som avrundas med gemensam lunch i Mali Losinj. Därefter   promenerar vi tillsammans tillbaka till hotellet.

En stilla stund med hjärtchakrameditation vid soluppgången.

I din investering på 10 995 ingår: 

Flyg t/r med avresa från Landvetter. 

Transfer t/r mellan flygplatsen och hotell Aurora.

Del i dubbelrum (enkelrumstillägg 1540kr).

Halvpension – frukost och gemensam middag (för dig som vill).

Dagliga övningar för att skapa förutsättningar för balans i kropp, tanke och känsla.

Vid frågor kring upplägget på resan kontakta oss:

Anna Mårts info@awara.se

Anna Gustafsson anna@purebalance.nu

Vi ser fram emot att få dela den här upplevelsen med dig!

Anna & Anna

Status:
Fullt

Hotell Aurora

Den som vill vara aktiv på semestern kommer att trivas på fyrstjärniga Hotell Aurora, som helrenoverades 2008 och kan erbjuda en uppsjö av aktiviteter. I och runt hotellet finns det gott om aktiviteter så som bowling, minigolf, bordtennis och hela 8 tennisbanor med tillhörande tennisskola.


Nedanför hotellet ligger badvänliga klippor som är perfekta för sol och bad i det rena och klara vattnet. I närheten ligger också två barnvänliga kiselstenstränder. Hotellet har även både utomhus- och inomhuspool med havsvatten. Spaanläggningen Laurus SlowSPA är synnerligen inbjudande med många sköna behandlingar. Aurora har inte mindre än tre restauranger direkt vid havet och en utmärkt bufférestaurang för hotellets gäster. Frukostbuffé ingår.

Rummen är rymliga, ljusa och modernt inredda dubbelrum med möjlighet för extrasäng passande för barn upp till 12 år. Balkong, luftkonditionering, satellit-TV, minibar, telefon, hårtork, säkerhetsbox och gratis internet ingår. Välj mellan parkutsikt eller havsutsikt. Till centrum promenerar man på 20 minuter genom väldoftande och grön skog.

Rummen


Rymliga, ljusa och modernt inredda dubbelrum med möjlighet för extrasäng passande för barn upp till 12 år i Dubbelrum. Balkong, luftkonditionering, satellit-TV, minibar, telefon, hårtork, säkerhetsbox, internet. Välj mellan parksida eller havssida.

Bad

Nedanför hotellet ligger badvänliga klippor som är perfekta för sol och bad i det rena och klara vattnet. I närheten ligger också två barnvänliga kiselstenstränder. Hotellet har även inomhus- och utomhuspool samt pool för barn.

Solstolar och parasoller vid poolen ingår. 1 strandhanduk och 1 strandväska per person ingår under vistelsen.