Activeus

11-18 september träningresa Kreta

Följ med Activeus training på en träningsresa till Kreta Rethymnon. En underbar stad med en riktigt gammal stadskärna, full av vindlande gamla gränder och kantad av en lång sandstrand med strandpromenad.

20 minuters promenad från hotellet ligger CrossFit Rethymno där träningen förläggs. En box utöver det vanliga. Omgiven av blommande bougainvillea och med getter betande runt hörnet ligger den på en liten höjd precis ovanför den myllrande lilla staden Rethymnon.

En träningsanläggning som erbjuder det mesta med förstklassig utrustning. Stora ytor, möjlighet att träna såväl inomhus som utomhus. Dessutom finns det också en pool på anläggningen. När solen steker på finns ett solskydd att träna under om värmen skulle bli alltför påfrestande.

En vecka full av inspirerande träning väntar med fokus på teknik, styrkeutveckling och återhämtning. All träning sker i huvudsak med fria vikter alternativt egen kroppsvikt. Träning som erbjuds under veckan olympiska lyft, funktionell fitness, mobilitet, soma move, endurance pass.

Omgivningen runt hotellet och träningsanläggningen bjuder på en häftig natur med goda möjligheter att vandra, paddla SUP, cykla MTB eller snorkla.

Boende på 4* hotell Nefeli, del i dubbelrum. Hotellet ligger lummigt inbäddat på en parallellgata till den långa strandpromenaden, som finns inom några minuters gångväg. Hotellet är ljust och luftigt och är känt för sin goda mat och gästvänliga personal. Då du passerat receptionen når du rummen på en charmig grönskande bakgård med vindlande små gångar där bland annat örter och kryddor till restaurangen odlas.

Rummen är nyrenoverade i ljusa färger och i badrummen hittar du närproducerade toalettartiklar.

Avresa 11 september
Hemresa 18 september

Pris: 12590 kr/per person del i db rum
Frukost, middag, flyg, transfer till från flygplatsen på Kreta samt träningspass ingår i priset.

Bokning & Betalning
Boka din plats via travea.se Boka din plats via travea.se Anmälningsavgift 3100 kr betalas inom 7 dagar efter erhållen bokningsbekräftelse. Slutbetalning senast 50 dagar före avresa.  
Minimum antal deltagare för att resan ska bli av 20 personer.

Prel. Tršningprogram

08:30 Träningspass
17:30 Träningspass
20:00 Gemensam middag
Övrig tid på dagen chill i solen, bad, upptäck rethymnon.
Du bestämmer själv hur många träningspass du vill delta på under veckan.