Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Activeus

Följ med CrossFit Uddevalla på en mäktig vecka 10-17 sep som ger både fysisk och mental boost. Resmålet är Losinj i Kroatien. Här finns alla möjligheter att kombinera träning samtidigt som vi bor bra och äter gott. Vi tränar 2-3 instruktörsledda pass per dag.  Vi lovar varierad träning, vad sägs om att börja dagen med ett SOMA MOVE pass, träna CrossFit i solen  med efterföljande dopp. Kan det bli bättre? Mellan träningspassen kan du promenera i vackra närområden, njuta av poolområdet eller ett kristallklart hav.
Veckan bjuder på blandade träningspass med allt ifrån vandring, cykling, löpning, rörlighet, CrossFit, föreläsning och workshops.
Som deltagare kan du förvänta dig att uppleva massa härlig träning under en rolig , intensiv men samtidigt avkopplande vecka som kommer få dig stärkt både fysiskt och mentalt. Vi har laddat för en härligt inspirerande  träningsvecka. anmäl dig och se till att komma riktigt laddad du också.

Vi reser från Göteborg 09:00, och är framme i Kroatien 2 timmar senare.
Vi bor på Hotell Aurora, ett fyrstjärnigt hotellkomplex alldeles intill havet. Här har vi tillgång till  poolområde, fina träningsfacillititer - både inomhus och utomhus, tennisbana, bordtennis mm.


BOKA NU Begränsat antal platser!

Status:
Fullt

Prel. Träningprogram

07:30 Träningspass
08:30 Frukost
10-18:00 Häng i solen kanske vid poolen
17:30 CrossFit
20:00 Middag